Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Gildia Kupiecka
Czyli nielegalny handel brodaczami.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 13:17 przez Guter, łącznie zmieniany 2 razy.
Wśród tych ironbreakersów jest command? Sprzedałbyś tylko część ich?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Mongrim, Ironow widzialem ostatnio na aukcji w calkiem przystepnej cenie..
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- dark kaczuszka
- "Nie jestem powergamerem"
Przyjmę slayersów w rozsądnej cenie.
Mogę ich też wymienić np za hammerewrsów, wariorów lub ironbreakersów (choć tych ostatnich mam tylko 2:P)
Mogę ich też wymienić np za hammerewrsów, wariorów lub ironbreakersów (choć tych ostatnich mam tylko 2:P)
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
http://allegro.pl/item484059314_klopa_6ed.html
oddam w dobre ręce
oddam w dobre ręce
- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Mam do sprzedania :
- 6 rangerow bugmana (metale) niestety bez tarcz za powiedzmy 45 zł + koszty przesyłki niepomalowane
- 6 slayerow ( metale) 2 wzory się powtarzają 2 razy i są to te nowe wzory z czego 2 posiadają malutkie konwersje typu obciąłem im końcówkę topora znaczy ta nie ostra i zastąpiłem inna wygląda bardzo fajnie w razie czego mogę przysłać fote tez nie pomalowane za tez 45 zł + koszty przesyłki
- 10 thubndersow plastiki nie pomalowane ( z tym ze ja mam 10 bez command czyli bez sztandarowego muzyka i dowódcy - w sumie tak jak ich wszyscy wystawiają ) za 15 zl + przesyłka
Jeśli ktoś by wziął wszystko od razu to mogę dać z powiedzmy 5 zł upustu czyli za całość 100 zł + koszy wysyłki
Wydaje mi się ze to dość atrakcyjne ceny mi się zmieniły koncepcje co do arami wiec wybrałem to co jest niepomalowane i sprzedaje ^^
- 6 rangerow bugmana (metale) niestety bez tarcz za powiedzmy 45 zł + koszty przesyłki niepomalowane
- 6 slayerow ( metale) 2 wzory się powtarzają 2 razy i są to te nowe wzory z czego 2 posiadają malutkie konwersje typu obciąłem im końcówkę topora znaczy ta nie ostra i zastąpiłem inna wygląda bardzo fajnie w razie czego mogę przysłać fote tez nie pomalowane za tez 45 zł + koszty przesyłki
- 10 thubndersow plastiki nie pomalowane ( z tym ze ja mam 10 bez command czyli bez sztandarowego muzyka i dowódcy - w sumie tak jak ich wszyscy wystawiają ) za 15 zl + przesyłka
Jeśli ktoś by wziął wszystko od razu to mogę dać z powiedzmy 5 zł upustu czyli za całość 100 zł + koszy wysyłki
Wydaje mi się ze to dość atrakcyjne ceny mi się zmieniły koncepcje co do arami wiec wybrałem to co jest niepomalowane i sprzedaje ^^