CZAS APOKALIPSY, 10/01/2009, WARSZAWA
- swieta_barbara
- habydysz
O kurde, to co powie moja laska na to, ze zaczalem grac DE? Po orkach?
No i zapraszam wszystkich na strone 1sza. Jak mozna sie zorientowac miejsc po stronie Przymierza zostalo juz nieduzo, wiec dupy w troki i wysylajcie rozpy.
No i zapraszam wszystkich na strone 1sza. Jak mozna sie zorientowac miejsc po stronie Przymierza zostalo juz nieduzo, wiec dupy w troki i wysylajcie rozpy.
latex, pejcze, ból??swieta_barbara pisze:O kurde, to co powie moja laska na to, ze zaczalem grac DE? Po orkach?
ja nie dam rady a szkoda, znowu zjazd (brzmi i efekt ten sam jak alternatywne znaczenie) . Barbaro organizuj w ludzkich terminach tury
Prosze, prosze.... kto by się spodziewał takiej mobilizacji po dobrasach? Myslelismy, ze trzeba bedzie moim orkom albo wampirom robic makijaz helficki, tudziez doczepiac brody krasnoludzkie, bo beda braki po stronie Przymierza a tu sie okazuje, ze zaraz bedziemy musieli jakims helfom dawać choppy do łap+ zielony kamuflaz na twarze.
Licze, ze Siły Zła nie dadzą jednak ciała i pojawią się godną reprezetacją.
Licze, ze Siły Zła nie dadzą jednak ciała i pojawią się godną reprezetacją.
z chęcią bym posłuchał jaką to osobowość mają gracze grający pozostałymi armiamiMam teorie, ze kazda armia oddaje osobowosc gracza.
no ludzie chop-chop, bo tu początek grudnia, a lista już sie zamyka. z odzewu graczy wynika, że szykuje się jeden z ciekawszych turnieji 2009 r. i ja też na nim będę
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze nie wiemy jaki jest limit. Zdecydujemy sie w dniu turnieju.
Jak nie wiemy, jak wiemy.
W regulaminie mozna znalezc stosowna informację:
Czyli u dobrasów zostało 8 wolnych miejsc....
W regulaminie mozna znalezc stosowna informację:
Pogrubiona czcionką. Tego sie trzymajmy narazie.Uwaga, ze względu na to, że liczba graczy złych armii musi być równa liczbie graczy dobrych armii, limitem przyjęć jest liczba graczy z mniejszej grupy. Decyduje kolejność zgłoszeń. Limit graczy wynosi 23 na każdą stronę konfliktu.
Czyli u dobrasów zostało 8 wolnych miejsc....
- swieta_barbara
- habydysz
Tak Mistrzuniu. Toudi juz zawsze bedzie wsadzal emotikony po kazdym zarcie. Gupi Toudi.
Uwielbiam, jak masz te dni w pracy, kiedy masz mnostwo czasu na sledzenie forum. Miszcz!!!
Nie mysle! Pisze! Duzo pisze! Jeszcze wiecej!
Uwielbiam, jak masz te dni w pracy, kiedy masz mnostwo czasu na sledzenie forum. Miszcz!!!
Nie mysle! Pisze! Duzo pisze! Jeszcze wiecej!
widze ze trzeba slac zgloszenie, turniej niby za miesiac a miejsc juz mało.
kolejne miejsce po stronie dobra zajete
kolejne miejsce po stronie dobra zajete
Shino pisze:co bartys? challenge? zobaczymy czy rzeczywiscie teraz ty wygrywasz? :>
zawsze i wszędzie, nie ustąpię Ci pola
a tak btw widzę że bardzo Cie boli ta porażka na PGA, co nie?
EDIT: shino zaznaczam jednak, że jeśli mi się nie uda wpaść to łapiesz challenge na pierwszym singlu na jakim gramy, tak żebyś nie powiedział że uciekam w sytuacji kiedy stwierdzę że mam za dużo kolosów, albo coś mi przeszkodzi dotrzeć
Bartys pisze: EDIT: shino zaznaczam jednak, że jeśli mi się nie uda wpaść to łapiesz challenge na pierwszym singlu na jakim gramy, tak żebyś nie powiedział że uciekam w sytuacji kiedy stwierdzę że mam za dużo kolosów, albo coś mi przeszkodzi dotrzeć
Przy okazji - jesli ktos wie, ze jednak nie bedzie mogł przyjsc, prosimy o jak najszybsze poinformowanie nas o tym.