Slot Rar co obok czołgu

Empire

Moderator: #helion#

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Jak dla mnie plewna jednocha, jedna z gorszych... Sami potrafią się Cwaniaki pozabijać i jeszcze nawiać...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jak dla mnie do czołgu dla armii naporowej to tylko Flagasi.
Jestem raczej tradycjonalistą i nie lubię wychodzić poza klimat jednej nacji.

No może wyjątkiem byli by kamraci z Kisleva.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

Leadbelcherzy niby ciekawi, ale tak naprawdę nie mają takiego przyłożenia jakiego można by oczekiwać od rare. Z BP rzeczywiście ogry stają się jeszcze ciekawszym dodatkiem. Zwłaszcza, że z doświadczenia wiem, że nic tak teraz zwykłej piechoty nie kosi jak Bulle :) Problem z tym, że prawie nigdzie nie ma tej zwykłej piechoty u wroga:)

Powtarzam się, ale drugi rare to zdecydowanie Gigant :)
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
FIFI (_!_)
Chuck Norris

Post autor: FIFI (_!_) »

gram ogrami :lol2: i musze wam powiedzieć, że leadzi są fajuśni :wink: w dodatku mają impacty jak szarżują, to jeszcze ich strzaly są z siłą 4 i -1do AS. Tak samo w CC siła 4 i -1AS. godna uwagi jednostka :o wiem, że takie dziwne ale jak grałem przeciwko imperium, przeciwnik we mnie strzelal pistolierami 2x w leadow i zadal chyba 1 czy 2 rany a ja w niego raz i zciągnąłem calutki klocuszek :wink:

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

heh, nie porównuj lekkiej kawalerii za 95-114 pts. do ciężkiej (średniej?) artylerii samobieżnej, nie ta klasa, nie takie zadania...
ja zostaję przy wyrzutni, ostatnio coraz intensywniej nią gram z coraz lepszym efektem; po prostu należy się nią nauczyć posługiwać a oprócz tego mieć cele na polu bitwy dla niej (z tym czasem problem jest); jeśli dobrze ustawiona jest to potrafi namieszać a dodatkowo ta mina przeciwnika :D
najbardziej boli krasnale, jak trafisz w kloc albo dobrze wymierzysz po załodze maszyny, to kaplica dla tamtych :twisted:

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

helion pisze:heh, nie porównuj lekkiej kawalerii za 95-114 pts. do ciężkiej (średniej?) artylerii samobieżnej, nie ta klasa, nie takie zadania...
:lol: helion na poprzedniej stronie zrobiłem porównanie i naprawdę trzeba do nich porównywać do Pistolliersów i co ciekawie statystycznie lepiej wypadają Pistolliersi niż ogry ;)
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Sa!nt pisze: :lol: helion na poprzedniej stronie zrobiłem porównanie i naprawdę trzeba do nich porównywać do Pistolliersów i co ciekawie statystycznie lepiej wypadają Pistolliersi niż ogry ;)
zrobiłeś jednak w mojej opinii złe porównanie (no flame), ponieważ Leadblecherów jeżeli już to należało by porównać do Outriderów, podobna rola... :wink:

Awatar użytkownika
Wrubel
Mudżahedin

Post autor: Wrubel »

Sa!nt pisze:Ja wczoraj na turnieju sprawdzałem 4 Irongutów i nie sprawdzili mi się w ani jednej bitwie :? za miękcy są na ostrzał.
Ironguts ruless. Turniej w Szczecinie udało się z nimi wygrać :)

Awatar użytkownika
ismael
Wodzirej

Post autor: ismael »

Gratulacje. A w jakim zestawieniu ich używałeś ? No i w jakich funkcjach - jako oddział główny, czy wspierający ?
pozdro

Awatar użytkownika
Wrubel
Mudżahedin

Post autor: Wrubel »

Grunt to dobrze ich zasłaniać i nie posyłać żeby przyjeli na klate różne cuda. 4 z war bannerem - chociaż pewnie zadziałała zasada że jak się na półce spędzi 2 lata to jednak można.

ODPOWIEDZ