a co to za problemMorrok pisze:sorry, ale jak tak kazdy mnie zacznie prosic, to bede musial zmienic regulamin
nie
Wrocław BARD 21.12.08r. ,,Got Skill"
to badz orginalny i wez chlopaka w scoucie ;p

zanim napisałem regulamin do tego turnieju to troche posiedziałem i porobiłem po minimum 3,4 grywalne opcje dla każdej armii.
Gdybym miał przyzwalać na to by herosi, którzy normalnie nie mogą być generałami, to w tym momencie assassin z DE mógłby być gienkiem i liczyłby się za herosa. Za duża ingerencja w zasady.
To ma być proste i z gustem

Gdybym miał przyzwalać na to by herosi, którzy normalnie nie mogą być generałami, to w tym momencie assassin z DE mógłby być gienkiem i liczyłby się za herosa. Za duża ingerencja w zasady.
To ma być proste i z gustem
Morrok nie mow mi, ze slayer boh to jakies przegiecie jest. Przeciez to taki klimat, ze juz bardziej nie mozna. Grazbird cie prosi zebys mu pozwolil slabsza opcje wystawic, a ty sie zaslaniasz przegietoscia?? Ja czegos nie kumam. Niech se chlop wystawi zioma z grzywka 
. To nie jest kwestia nawet maga ogrowego, ktory bylby lepsza opcja niz zwyklas.

a mnie sie wydaje ze 1 hero to spoko zasada ale powinno byc dopuszczone branie dowolnego, nawet takiego co nie moze byc generalem, bo ja np zagralbym BSB 

nie zaslaniam sie przegietością slayera, tylko tym, że zaraz zaczna się prośby w stylu ,,daj mi assassina DE na generala"
Ale dobrze, w sumie jak tyle osób chce tej zmiany to dorzuciłem zapisek do regulaminu.
,,Można wystawić dowolnego herosa (zajmujacego 1 slot hero), który nomalnie nie może być generałem z różnych powodów, ALE taki heros nie rozdaje LD w 12 calach przyjaznym jednostkom (bonus +50 pts za zabicie liczy się normalnie). Tyczy się to takich herosów jak: BSB, Icon Bearer, Assassin skavenów, dragon slayerzy i inni, którzy normalnie potrzebują generała do legalnego wystawienia na polu bitwy. Enjoy!"

Ale dobrze, w sumie jak tyle osób chce tej zmiany to dorzuciłem zapisek do regulaminu.
,,Można wystawić dowolnego herosa (zajmujacego 1 slot hero), który nomalnie nie może być generałem z różnych powodów, ALE taki heros nie rozdaje LD w 12 calach przyjaznym jednostkom (bonus +50 pts za zabicie liczy się normalnie). Tyczy się to takich herosów jak: BSB, Icon Bearer, Assassin skavenów, dragon slayerzy i inni, którzy normalnie potrzebują generała do legalnego wystawienia na polu bitwy. Enjoy!"
slayer nie jet przegiety, to prawda. Ale balem się opcji demonicznego gienko-BSB, którego też powininem dopuścić z racji przyzwolenia na kazdego herosa. Tak samo opcja szczurów z assassinem, który ma 8 ld- szczury z 10 LD z 2 szeregami? Dla mnie frajdaMarys pisze:Morrok nie mow mi, ze slayer boh to jakies przegiecie jest. Przeciez to taki klimat, ze juz bardziej nie mozna. Grazbird cie prosi zebys mu pozwolil slabsza opcje wystawic, a ty sie zaslaniasz przegietoscia?? Ja czegos nie kumam. Niech se chlop wystawi zioma z grzywka. To nie jest kwestia nawet maga ogrowego, ktory bylby lepsza opcja niz zwyklas.
Dlatego zapis, że tacy herosi nie rozdaja LD załatwia całokowicie sprawę. Krasie i tak mają 9
WAŻNE!!!
Limit miejsc to 24 osoby- pierwszeństwo mają te osoby, które pierwsze dosyłają rozpiski!!!
Lista zgłoszonych:
1. Jerzy Łukaszewicz
2. Kzysztof Łukaszewicz
3. Michał Ritter
4. Gregorz Tartas
5. Chmiela
6. Piotr Otlewski
7. Artur Dreslerski
8. Paweł Koszowski
9. Adrian Wysocki
10. Fifi
11. Maciej Szawica
12. Tomek Koszowski
13. Piotrek Koszowski
14. Dawid Wojtkowiak
15. Mikołaj Kanarkowski
16. Aleksander Fiedorek
17. Tomasz Hądzlik
18. Andrzej Rodziewicz
19. Kędzior
20. Oskar
21. Santi
22. Izwor
23. Sobiesiak
jeszcze jedna osoba moze się zgłosić

Limit miejsc to 24 osoby- pierwszeństwo mają te osoby, które pierwsze dosyłają rozpiski!!!
Lista zgłoszonych:
1. Jerzy Łukaszewicz
2. Kzysztof Łukaszewicz
3. Michał Ritter
4. Gregorz Tartas
5. Chmiela
6. Piotr Otlewski
7. Artur Dreslerski
8. Paweł Koszowski
9. Adrian Wysocki
10. Fifi
11. Maciej Szawica
12. Tomek Koszowski
13. Piotrek Koszowski
14. Dawid Wojtkowiak
15. Mikołaj Kanarkowski
16. Aleksander Fiedorek
17. Tomasz Hądzlik
18. Andrzej Rodziewicz
19. Kędzior
20. Oskar
21. Santi
22. Izwor
23. Sobiesiak
jeszcze jedna osoba moze się zgłosić
					Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, o 13:16 przez Morrok, łącznie zmieniany 4 razy.