Czy herald może być jednocześnie generałem i BSB??
jak to jest, kiedy jest jedynym bohaterem w armii??
Czy herald może być jednocześnie generałem i BSB??
Moderator: KrzysiekW
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a moge jakiś cytacik?
slann może
slann może
Jaki Ty chcesz cytacik? Przeczytaj najlepiej rulebooka to wiele rzeczy się wyjaśni.a moge jakiś cytacik?
Powinno się usuwać takie tematy...
Służę uprzejmie. Str 87 Army Book Daemons of ChaosCauliflower pisze:a moge jakiś cytacik?
Jeśli jest jedynym bohaterem to ma pecha i musi dowodzić.
Wyjątkowo się nie zgodzę.Arbaal pisze:Powinno się usuwać takie tematy...
Powinny zostawać, jako swego rodzaju przestroga a także dlatego, że nigdy nie wiadomo, czy kolejny początkujący gracz nie będzie miał tego samego dylematu, bo przecież "Slann może".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ta, jest też napisane, że może brać i gifty i ikony, a jednak polscy gracze (BP+R) to zmienili i nie może, tak samo jak i herald z 0+ savem zajmuje według nas polaków 2 sloty heroKrzysiekW pisze:Służę uprzejmie. Str 87 Army Book Daemons of ChaosCauliflower pisze:a moge jakiś cytacik?
Jeśli jest jedynym bohaterem to ma pecha i musi dowodzić.
Wyjątkowo się nie zgodzę.Arbaal pisze:Powinno się usuwać takie tematy...
Powinny zostawać, jako swego rodzaju przestroga a także dlatego, że nigdy nie wiadomo, czy kolejny początkujący gracz nie będzie miał tego samego dylematu, bo przecież "Slann może".
do tego jak dochodzą zasady np z Kohortexu, gdzie można mieć 2 herosów max, wystawienie bsb na jugerze jest niemożliwe.
Stąd pytanie, jak już naginamy zasady GW na maksa, to czemu by nie zapytać?
Tak samo jak wół stoi, że nie może być bsb i generałem jak i linijkę pod tym że może brać gifty i ikony....
i bynajmniej nie jestem początkującym graczem... ale jeśli ktoś ma co do tego wątpliwości to chętnie zagram na jakimś masterze
Kalafiorze
O co Ty chcesz pytać?
BSB nie może być generałem i tyle.
Nie mąć, bo tylko posty nabijasz
To, że w Polsce zmienili, że gifty i ikony są zakazane to tylko nasza polska sprawa.
Na kohortex pojedź z heraldem tęczy albo z khorneo`wcem niebsb i tyle
O co Ty chcesz pytać?
BSB nie może być generałem i tyle.
Nie mąć, bo tylko posty nabijasz
To, że w Polsce zmienili, że gifty i ikony są zakazane to tylko nasza polska sprawa.
Na kohortex pojedź z heraldem tęczy albo z khorneo`wcem niebsb i tyle
Release the Przemcio!