komp
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
komp
jest taka sprawa... kupiłem sobie kompa na allegro i wszystko ładnie pięknie gdyby nie to że po tym ja go włacze wyswietla mi sie okno uruchom kompa w trybie awaryjnym i trybie awaryjnym z siecia itp wruchom windows normalnie i uruchom windowsa na ostatnich działajacych konfiguracjach prubowałem wszystkiego nawet czekać i nic a w awaryjnym mi mycha nie działa ale to moze przez myche....jutro spróbuje przeinstalowac windowsa moze pomoże a jezeli by to nie pomogło to dajcie swoje rady i przyczyny dlaczego mogło sie tak stać ;D tera pisze z laptopa prosze o szybka odpowiedz i z góry dzieki
sformatuj dysk C i zainstaluj system operacyjny na nowo.
jesli masz jakies wazne dane na tym dysku, ktore chcesz zachowac to przenies je na inny dysk (z trybu awaryjnego, albo z linii polecien)
myszka w trybie awaryjnym Ci nie działa bo pewnie jest na USB a nie na port PS\2. wazne ze klawiatura działa - więcej do szczęścia nie trzeba
pozdrawiam
jesli masz jakies wazne dane na tym dysku, ktore chcesz zachowac to przenies je na inny dysk (z trybu awaryjnego, albo z linii polecien)
myszka w trybie awaryjnym Ci nie działa bo pewnie jest na USB a nie na port PS\2. wazne ze klawiatura działa - więcej do szczęścia nie trzeba
pozdrawiam
bueh! jakos sobie nie wyobrazam by przeszlo... no aleshabovy pisze:Musisz skrócić kabel od klawiatury. TNIJ!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Na innym forum przeszło.
wiem, a stalo sie tak slawne, ze podejzewam ze juz nie przejdzieTomCio pisze:Na innym forum przeszło.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.