![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a mialem sie nie wypowiadac o malowaniu bo na tle innych dostalem duzo pkt
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
pzdr
Oskaro , ale w pytaniu bylo pogrubione i pdokreslone "podaj imie ostatnie zwyciezcy kohortexu" - nastepnym razem nie bedziesz taki roztrzepanyOskar pisze: Gdybym napisał , że Młody to Karol to wygrałbym mastera , ale ktoś inny zasłużył chyba jednak na to bardziej
Ziemko pisze:Mdlosci to teraz czytaj.
Pelny wysiwyg na bohaterach i oddzialach - oczywiscie bez broni magicznych 4 punkty
Ladne podstawki w jednym schemacie 4 punkty
Klimat - napisz historie armii , ladna rozpiske 2 spokojnie dostaniesz.
Czyli 10 punktow ma osoba , ktora ma nawet totalny antytalent do malowania.
ja w zeszlym roku bylem na podium na kohortexie a napisalem ze wygral Stachu mimo ze Mlody mieszka 2km ode mnie i znam go pare latOskar pisze: Gdybym napisał , że Młody to Karol to wygrałbym mastera , ale ktoś inny zasłużył chyba jednak na to bardziej
za to 3 ziemko, 4 to jakis wypas.Ziemko pisze:Mdlosci to teraz czytaj.
a ja mam odmienne zdanie, test bardzo mi sie podobal, proporcje pytan z zasad/fluffu odpowiednie, poziom trudnosci akurat - nie za latwe i nie mega hardkorowe, pytania z otoczki turniejowego battla sa okthurion pisze:ja w zeszlym roku bylem na podium na kohortexie a napisalem ze wygral Stachu mimo ze Mlody mieszka 2km ode mnie i znam go pare latOskar pisze: Gdybym napisał , że Młody to Karol to wygrałbym mastera , ale ktoś inny zasłużył chyba jednak na to bardziejwiec sie nie przejmuj
takich pytan po prostu nie powinno byc...
normalnie nie moge powstrzymac sie od pytaniaGajowy pisze:za to 3 ziemko, 4 to jakis wypas.Ziemko pisze:Mdlosci to teraz czytaj.
jak cie lubie manfred ale tak wyszloManfred pisze:turniej był FEST
ocena malowania mi również sie nie do końca podobałanie chodzi nawet o to że dostałem 3 punkty