Ale wracając do tematu - jeśli robimy 17tego to słucham zgłoszeń par.
3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium
Michał + Gremlin
------------
Gremlin
------------
Gremlin
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ja zagram na 99% z Kamilem. Zrobię nowy temat o turnieju. A co do spotkania to Skaven je zamroził do Nowego Roku, więc niech coś teraz zaproponuje, zamiast marudzić i skuczeć o spamie 
Hmmmm... przed nowym rokiem zamroziłem ,ale teraz już można ,przeszło mi obrzydzenie po sylwku 
I z cyklu bezczelne pytania, czy musze z bratem przychodzić żeby sobię chodził po sklepie i się nudził, czy mogę po prostu sam przyjsć z 2 armiami?
I z cyklu bezczelne pytania, czy musze z bratem przychodzić żeby sobię chodził po sklepie i się nudził, czy mogę po prostu sam przyjsć z 2 armiami?
A nie możesz zagrać z kimś innym? Serio Skaven - przecież nie jest tak, że musisz grać z Oskarem, albo z nikim.
- slyslaysson
- Mudżahedin
@ Skaven
R2D2 mówi, że chętnie zagra w parze z Tomkiem.
Jeśli się zgodzicie, to ja szukam pary.
.
R2D2 mówi, że chętnie zagra w parze z Tomkiem.
Jeśli się zgodzicie, to ja szukam pary.
.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 
sprawdź:
Ok, to kto chce dostąpić zaszczytu grania ze mną (nie trzeba mieć swojej amii ja mam na tyle ze sobię poradzimy
)?
Do zaoferowania mam pewne miejsce w top 2 ( teraz nie Biore he bo klimat to okazywanie słabości
)
Jeżeli się nikt nie zgłosi to będę zmuszony przyjsć po prostu dwoma armiami a tak, bedę miał przynajmniej familiara do kulania kostkami.
Do zaoferowania mam pewne miejsce w top 2 ( teraz nie Biore he bo klimat to okazywanie słabości
Jeżeli się nikt nie zgłosi to będę zmuszony przyjsć po prostu dwoma armiami a tak, bedę miał przynajmniej familiara do kulania kostkami.
" [pokeball] Leć! => Wybieram Cie Artur! " Zastosuj sie do tego Skavenie.
-----------------------------
Gremlin
-----------------------------
Gremlin
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
FAQ
1. Czy sojusznik jest dowolny?
Nie Charki i Arte nie wchodzą w grę !!!!!!
1. Czy sojusznik jest dowolny?
Nie Charki i Arte nie wchodzą w grę !!!!!!
Skaven ja myślę że mogę z Tobą zagrać jak jeszcze nie masz parówy do pary
Mogę przyjść z demonami i he. To drugie mam na tyle pkt;p
Mam jeszcze jedna kandydaturę wiec na razie się wstrzymam 
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, o 16:06 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Ależ to sie przyjemnie czyta.
Sam bym z Tobą skaven zagrał gdyby nie fakt że Twoje ego nie zniosło by faktu bycia moim familiarem.
A tak poważnie.. może następnym razem
Jakieś małe PG nam wyjdzie.
A tym czasem mam nadzieję że będę miał szanse z krisem skrzyżować oręż z wami i wynieść na wyrzyny kolejnego sprzedawcę sklepu
Ps. Kriss podrzuć swoje PG.. czas coś prawdziwie anty skaveńskiego opracować
Sam bym z Tobą skaven zagrał gdyby nie fakt że Twoje ego nie zniosło by faktu bycia moim familiarem.
A tak poważnie.. może następnym razem
A tym czasem mam nadzieję że będę miał szanse z krisem skrzyżować oręż z wami i wynieść na wyrzyny kolejnego sprzedawcę sklepu
Ps. Kriss podrzuć swoje PG.. czas coś prawdziwie anty skaveńskiego opracować
Zarówno jeden jak i drugi moze co najwyżej wziaść po kule. Nie spamujemy, trzymamy się tematu, o mojej supermancji załozymy osobny.
Ja po prostu niegodzien jestem takich sław 
Skaven:
Sam z sobą sie założyłem że np w komentarzu wspomnisz coś o kulach lub o mieczu. (lubię Cie.. ale ciężko mi się patrzy jak się z powodu braku drobnych przyjemności w życiu męczysz)
Opowiem Ci pewną anegdotkę/bajkę
Dawno dawno temu żył sobie wilk. Całe życie polował na owce. Jednak przyszedł i czas na jesień w jego życiu i miał coraz mniej sił aby uganiać sie za owcami. A ponieważ zaczął dokuczać mu srodze głud.. a sam nie wiele mógł. Zwariował. I jak ndszedł czas zimy gdy już nic nie mógł do tego stopnia mu sie pogorszyło że pozostało mu tylko gadanie o starych udanych łowach. Głód wzbierał a on tylko wiecej gadał. Gadał gadał i gadał....az tylko to mu pozostało :/
Jaki z tego morał. Dla wilka były to owce a dla Ciebie??
Sam wiesz..
I tym miłym akcentem kończymy wyjasniać dlaczego Skaven "mistrzem" jest wracajac do tematu.
Czy zapowiada sie wiecej par?? Jak nie to moze lepiej przeniesć turniej na póżniej. Zagrały by wtedy takie sławy ja Hipnotic czy Harki
Sam z sobą sie założyłem że np w komentarzu wspomnisz coś o kulach lub o mieczu. (lubię Cie.. ale ciężko mi się patrzy jak się z powodu braku drobnych przyjemności w życiu męczysz)
Opowiem Ci pewną anegdotkę/bajkę
Dawno dawno temu żył sobie wilk. Całe życie polował na owce. Jednak przyszedł i czas na jesień w jego życiu i miał coraz mniej sił aby uganiać sie za owcami. A ponieważ zaczął dokuczać mu srodze głud.. a sam nie wiele mógł. Zwariował. I jak ndszedł czas zimy gdy już nic nie mógł do tego stopnia mu sie pogorszyło że pozostało mu tylko gadanie o starych udanych łowach. Głód wzbierał a on tylko wiecej gadał. Gadał gadał i gadał....az tylko to mu pozostało :/
Jaki z tego morał. Dla wilka były to owce a dla Ciebie??
Sam wiesz..
I tym miłym akcentem kończymy wyjasniać dlaczego Skaven "mistrzem" jest wracajac do tematu.
Czy zapowiada sie wiecej par?? Jak nie to moze lepiej przeniesć turniej na póżniej. Zagrały by wtedy takie sławy ja Hipnotic czy Harki