Rary
Moderator: JarekK
Ja musze przyznac po ostatniej bitwie ze najlepiej jest grac hela. Zaluje tylko tego ze wystawilem tylko jedna :] Jak dla mnie przewidywalnosc to jedno ale jakos ze od dluzszego czasu nie gram po turniejach ( z roznych przyczyn ) wole grac na klimat. Takze odkladam kaske dokupuje druga hele i robie chaosny "defens"
a jakieś pomysły jak skonstruować armię żeby shagoth był grywalny?:P oprócz bsb czy baneru -1ld dla przeciwników na testy i terroru shagothowego mało innych kombosów mi wychodzi:P
a najlepszym pomysłem zeby wystawić shagotha jest używanie go jako giganta niestety:/
a najlepszym pomysłem zeby wystawić shagotha jest używanie go jako giganta niestety:/
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
troszkę sie na płodziło w tej edycji
Co do spawnów to uważam , że mają za mały ruch
Warshrine to chyba tylko dla klimaciarzy, no chyba ze wystawiamy chosenów.
Hellcanon- to dość rozsadny wybór, zwłaszcza dwa
co do szagota to nie mam zdania, a gigant jest ok. Sciąga ostrzał i moze czasem dojdzie(jak dojdzie to jest oporowo )
Jakie wy preferujecie rary , na jakie punkty i na jakie armie/turniej
Co do spawnów to uważam , że mają za mały ruch
Warshrine to chyba tylko dla klimaciarzy, no chyba ze wystawiamy chosenów.
Hellcanon- to dość rozsadny wybór, zwłaszcza dwa
co do szagota to nie mam zdania, a gigant jest ok. Sciąga ostrzał i moze czasem dojdzie(jak dojdzie to jest oporowo )
Jakie wy preferujecie rary , na jakie punkty i na jakie armie/turniej
Ostatnio zmieniony 23 paź 2009, o 22:17 przez Wiewior-lbn, łącznie zmieniany 2 razy.
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
puste rary. dodatkowe punkty mozna znacznie lepiej zainwestować.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Jak rary to minimum jedna Helena, a jak starczy punktów to dwie Szkoda tylko, że taka losowa ale i w tym można upatrywać fan
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
odechciewa mi sie gry z Toba jak czytam te brednieGrolshek pisze:Rary istnieją tylko na dwa sposoby: albo dwie helki albo dwa działa dogsów... Inne złożenia wyłącznie do gier towarzyskich...
Hej, a może byś się merytorycznie odniósł do wypowiedzi przedmówcy? Bo np. ja też uważam resztę rarów WoCh za plewne. Giant za łatwo schodzi, spawny wolne i losowe, shaggoth to jakaś porażka jak na tą cenę, a ołtarz jakiś taki mało uniwersalny...PIOTROSLAV pisze:
odechciewa mi sie gry z Toba jak czytam te brednie
Niestety helena jest naszym jedynym rarem, który może przechylić wynik bitwy na naszą korzyść. Ja mam niezbyt pozytywne zdanie o naszym gigancie, zaś shagii lepiej się mi sprawdza. Na ołtarzu i pomiotach nie gram więc się nie będe wypowiadał.
-
- Masakrator
Działa DoW albo helka.
2xdzial dow=170p.
Helka-205p.
Dział są dwa.
Są celniejsze.Tańsze.
Jeśli rary,to działa.
2xdzial dow=170p.
Helka-205p.
Dział są dwa.
Są celniejsze.Tańsze.
Jeśli rary,to działa.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ale Hellce dużo trudniej zabić w CC. Także fasty i harpie, furie mogą sie schować. Przy dwóch działach masz dwa razy większą szanse na missfire.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2009, o 22:01 przez Mhroczny Rycerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
-
- Masakrator
Często gram na paru magach,Helka to zdrajca i sabotażysta,tyle powiem
Przecież ja już nie gram WoCh-em... A w lizakach i tak wrzucimy działka...PIOTROSLAV pisze:odechciewa mi sie gry z Toba jak czytam te brednieGrolshek pisze:Rary istnieją tylko na dwa sposoby: albo dwie helki albo dwa działa dogsów... Inne złożenia wyłącznie do gier towarzyskich...
A zresztą następnym razem w mortalach wystawię wojowników, ogry i trolle i będzie wszystko w porządku...