Bretonnia z Mousillionu.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No faktycznie, jakoś krzywo trysnąłem na poprzednia
Krew to czerwony i brązowy ink Zafael. Trzeba jednak odpowiedzni dobrac proporcje bo czasem wychodzi za ciemna a czasem za jasna jak na tym następnym obrazku.
Nastepny kolo:
Krew to czerwony i brązowy ink Zafael. Trzeba jednak odpowiedzni dobrac proporcje bo czasem wychodzi za ciemna a czasem za jasna jak na tym następnym obrazku.
Nastepny kolo:
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
-
- Kretozord
dla mnie to on tak spoglada jakby szukal okazji do ucieczki
Wyglada na to ze figsy sa bardzo dobre jesli jedynie czego ludzie sie czepiaja to wyraz oczu
Tak z ciekawosci malujesz ich po bialym podkladzie czy moze podmalowujesz bialym/szarym miejsca pod zolty, czy jedziesz od jakis innych kolorow?
A tak poza tym pierwsza tarcza byla bardziej zolta
Pozdro
Wyglada na to ze figsy sa bardzo dobre jesli jedynie czego ludzie sie czepiaja to wyraz oczu
Tak z ciekawosci malujesz ich po bialym podkladzie czy moze podmalowujesz bialym/szarym miejsca pod zolty, czy jedziesz od jakis innych kolorow?
A tak poza tym pierwsza tarcza byla bardziej zolta
Pozdro
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Na pewno nie mają wyrazu oczy ja wojownicy z Khorna, to pewne Raczej jak ta piechota z czwartego tekstu, autorstwa Kadrinaziego (gratz za super kawałek!). Wszystko na czarnym podkładzie, z lenistwa bo jakos wolę walnać 6 warstw do zółtego niż pierdzielić się z dokładnym zamalowywaniem bieli czarnym. Mogę Cię zapewnic że tarcze są tak samo żółte, trochę odbarwiłem a PSie zdjęcie bo mam dupiate światło w pokoju i inaczej sie nie dało.
Imo zepsułeś tego ostatniego kolesia krwią. Dużo ładniej wygląda, jak krew jest tylko na tarczy, a nie na całym modelu. Może i mniej realistycznie, ale estetyczniej
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No chłopik świetny ale czemu na krawędziach podstawki tez jest krew ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Troyan pisze: @ Jedy Knight:
Widziałekm figurki Kubasy w necie ale nie widziałem ich na zywo, wszystkich razem. On ma tak zrobiona całą armię ? Jeśli tak to wysoko poprzeczkę stawia A co do tej figurki to wydaje mi się ze ten sculpt sam w sobie jest genialny. Troszkę tępawy wyraz twarzy, lekko przestraszony i zgarbiony. Nie co te nowe nowe plastiki, jakieś takie..fuuuj i bleh
Malowanie mnie nie interesuje, jestem graczem.
Grałem koło Kubasy i jego armia przeszkadzała mi w graniu.
Szybko skończyliśmy i przez pół godziny opowiadałem mu jak to nie mam słów by opisać w jaki sposób przemawia do mnie jego armia.
Po pół godzinie tego "braku słów" Kubasa zaczął mi się dziwnie przyglądać, więc się zamknąłem.
Teraz też się lepiej zamknę.
Prewencyjnie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Doszedłem do wniosku że nie będę się asił tak kolejnymi chłopami bo nam temat urośnie do mega rozmiarów. Czekam wciąz na 6 chopków od Mortimera, jak skończę unit to ich wystawię. Gralowiec się robi, jeszcze ino jeździec mi ostał do zrobienia, końik i podstawka skończone.
fajnie sie komponuja chlopaki
ale mimo fajnych figurek podstawki srednie
ale mimo fajnych figurek podstawki srednie