to ja na pewno skrupulatnie z tego skorzystam, a jak się znajdzie więcej miejsca to i reszta moich lubelaczków co ich przycięgnę by się pewnie zaczepiłaCzarnY pisze: a w piatek zapraszam do kimniecia u mnie w mieszkaniu.
POTOP SZWEDZKI: Bitwa o Tykocin, 1656
Staaaary... bedzie dobra impreza, a potem jedziecie do nas i rano sie stawiamy na turnieju . W zeszlym bylo IMO naprawde fajnie, porownuje z taka typowa posiadowa przed wyjazdowym turniejem. Tu jest kilka zdjec z pubu: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=219737#219737trikk pisze:Karlee, czyli jakbyśmy z mike`iem wpadli w piatek, to nie bedzie problemow ze spaniem i nudą ?
Żaden problem. Jakbys mi napisal za jakis czas ile osob namowiles, to zalatwilbym materace i poduszki .Supeł pisze:to ja na pewno skrupulatnie z tego skorzystam, a jak się znajdzie więcej miejsca to i reszta moich lubelaczków co ich przycięgnę by się pewnie zaczepiła
- swieta_barbara
- habydysz
O kurde, zapomnialem zupelnie o tych fotkach - zajebiste sa :]
Wybacz, ale przy limicie miejsc nie mozemy sobie pozwolic na takie manewry.Manfred pisze: może wpadne, wstępnie mnie zapiszcie. Wole zaklepac miejsce i odwołać niż móc jechać i nie mieć miejsca
Mysle, ze tak. Karlee jak wejdzie to powie, czy wrzuca na listeManfred pisze:Czarny na 2 tygodnie przed turniejem sie zadeklaruje może być ?
Nowatorska. Pierwszy playtest na szersza skale
Nie no sorry, ale tak jak czarny napisal: wstepnie to nie bedziemy zapisywac. Decyduj sie szybko, a potem najwyzej trafisz na listę rezerwową.
A nie chce aby było właśnie tak jak w Lublinie. Wogole to caly format nie mial być podpasowany pod Lublin, i ustalilismy go gdzies w pazdzierniku chyba, a 1656pkt to akurad dlatego ze to jest data Bitwy z Potopu Szwedzkiego ktory przelał się także przez ziemie Białostockie. Dlatego różnice to:
- true core
- nie ma limitu na tylko dwoch magów
- nie ma limitu co do ilosci takich samych core'ow
EDIT: jednak po namysle zrobimy że Hotek zabiera 5DD
i jeszcze raz: noclegi w piatek beda u nas po mieszkaniach, za darmo. Jak rok temu
A nie chce aby było właśnie tak jak w Lublinie. Wogole to caly format nie mial być podpasowany pod Lublin, i ustalilismy go gdzies w pazdzierniku chyba, a 1656pkt to akurad dlatego ze to jest data Bitwy z Potopu Szwedzkiego ktory przelał się także przez ziemie Białostockie. Dlatego różnice to:
- true core
- nie ma limitu na tylko dwoch magów
- nie ma limitu co do ilosci takich samych core'ow
EDIT: jednak po namysle zrobimy że Hotek zabiera 5DD
i jeszcze raz: noclegi w piatek beda u nas po mieszkaniach, za darmo. Jak rok temu
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Na duże punkty (prawdopodobnie 2400) zapraszamy juz w polowie kwietnia - podczas East Games United 2009lith pisze:To dopiszcie i mnie. Chcę wreszcie wpaść do Was na jakiś turniej, 3ci raz się wybieram
Tylko szkoda, że małe punkty. Przecież takie są 2 tygodnie później w Lublinie.