Hoarluk Doomshaper

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Hoarluk Doomshaper

Post autor: MuK »

Siema gorące ziomy !

Oto pierwsza figsa od dawana, która pomalowałem dla siebie. Jest to Warlock do mojej armii trolli, robił za tj. model testowy. Chciałem określić schemat kolorów i poziom malowania. Czekaja go jeszcze drobne zmiany w podstawce i lakierowanie. Podoba się ?

Obrazek

Obrazek

CMoN
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, o 14:51 przez MuK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Podoba się :)
Świetna jest ta czerwona szmata, tylko ten kamerdolec na lasce taki mało porozjaśniany jakby i rękawice też nie wyglądają za szczególnie, tyle że to chyba przez zdjęcie (tam gdize nie ma tak mocnego światła widać, ze są ładnie pocieniowane)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajny podstawka naprawde bombowa
ale niektore kolory nie pasuja te runy jakos tak odwracaja uwage od reszty za jasne sa !!

Awatar użytkownika
Vilgefortz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Vilgefortz »

heh niezla ma morde ze tak powiem ;)
swietna jednym slowem znaczy figurka :d

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Niewiem, IMO widząc twoje poprzednie prace Muk, to raczej ten model słabo się prezentuje.

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

Z dupy - masz zrobic tartan i potraktuj to jako rozkaz - poza tym nie wyglada jak trollkin tylko jak jakis ork... Niby fajne te ziolone detale, ale osobiscie mi malo pasuja... Technicznie bardzo ok - kilmaciarsko, obsysa ze az boli...
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Dzięki za wszystkie komentarze :)
Niewiem, IMO widząc twoje poprzednie prace Muk, to raczej ten model słabo się prezentuje.
Czy ja wiem, szczerze mówiąc uważam, że ta figurka dość dobrze reprezentuje mój obecny poziom :) Ale to fajne, że uważasz inaczej :)
Z dupy - masz zrobic tartan i potraktuj to jako rozkaz - poza tym nie wyglada jak trollkin tylko jak jakis ork... Niby fajne te ziolone detale, ale osobiscie mi malo pasuja... Technicznie bardzo ok - kilmaciarsko, obsysa ze az boli...
To jest moja wizja trolli i jej sie będę trzymał :) Poczekaj, aż zobaczysz zielonego Maulera :P

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

Przyjedziesz w piatek to dostaniesz maulera - ale do jasnej parowki nie zmieniaj tematu - masz namalowac krate na tartanie - jak nie to ubije jak psa... :P Wezcie ludki do wawy jak jakies macie, to sie wam zalakieruje.
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

moim zdaniem zielone są lepsze, wyglądaja jak humanoidalne ropuchy, a jak są niebieskie to już tylko Crazy Frog :P
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
olekkkkk
Wałkarz

Post autor: olekkkkk »

Eeee tam. Niebieskie trole są fajne, a są fajne bo są niebieskie. Taki niestandardowy kolor mi się bardzo podoba i troche szkoda, że Muk nie podzedł za klimatem żelaznych królestw. A w ogóle to Muku poprawiłeś tą brązową plame na różdżce?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Bardzo fajny!!! Kawal dobrej roboty - tez mi sie ta niestandardowa kolorystyka podoba...

Awatar użytkownika
olekkkkk
Wałkarz

Post autor: olekkkkk »

Oj. Zostalem zle zrozumiany. Ogolnie to zielony trol Muka może być, ale nie jakiś wyjątkowy. Pisząc o niestandardowym kolorze, miałem na myśli błękitne trole, tak jak maluje je privateer press.

ODPOWIEDZ