Podoba mi się ta rozpa, rozumiem tylko, że razorków nie bierzesz bo niemasz fiugurek? Na takie punkty i do takiej armii jak masz (szybszej) chyba spisałyby się lepiejZiemko pisze: Zdam relacje jutro jak poszlo...
Przedwszyyystkim Powodzenia
Moderator: Ziemko
Owszem. One zwyczajnie nie trafia i co będzie ? Stare miały 2 opcje trafią blo zjedzą skinki , te maja nowe strzelą ,trafią, strelą nie trafią i strzelą i zjedzą skinka Ile idzisz negatywnych opcji ? IMHO salki nowe to jednostka typowo na duże klocki piechoty albo duże wagony kawalerii albo duże unity skirmishu, które obecnie coraz trudniej spotkać na polu walki nie sądzisz? A stare salki potrafiły załatwić jakiś mały unicik piechoty czy skirmisku a tym salkom się skirmisz ustawi frontem w lini i co z robia ? trafi każda jednego( o ile trafi) jak przyfarcą to trafią maly unit piechoty , jak przyfarcą. Szczerze mówiąc to wolałbym juz żeby zamianili im te strzelanie na zwykły breath weapon. mogły by maszerować i zionąć przynajmniej( zasięg może nieco mniejszy ale przynajmniej jak się ustawisz to wiesz że trafisz i nie przestrzelisz.Shino pisze:acha i nie uważam żeby salki lepiej strzelały niż dotychczas.[/uote] a przeczytales dokladnie zasady ich strzelania?
Dobrze ze to wychwyciles bo ja calkowicie tego nie widzialem .Koniec z radosnym nabijaniem woundow na skinkach, teraz tylko salki wala.No chyba ze jakas kanapka.Shino pisze:moze dlatego, ze maja lepsze strzelanie i w walce saa lepsze oraz nie panikuja od zjadania skinek?podrożały też i i imho dostały zupełnie inne zastosowanie salki które radośnie sobie zdrożały o 10p czyli w armi 30-60p.
dlugosc wzornika to 8" z hakiem.... na prawde uwazasz, ze tak czesto bedziesz nie trafiac? przeciez na to wychodzi podobna szansa jak na rzucenie 2 na ilosc hitow w poprzedniej edycji.. a za to samo strzelanie salek jest lepsze...Owszem. One zwyczajnie nie trafia i co będzie ? Stare miały 2 opcje trafią blo zjedzą skinki , te maja nowe strzelą ,trafią, strelą nie trafią i strzelą i zjedzą skinka Wink Ile idzisz negatywnych opcji ?
no faktycznieShenq pisze:nie chce was martwić ale paniki ze strzelania rzuca się na końcu tury i tylko jedną. W zapisku o rozstrzyganiu strzelania po kolei chodzi oto żeby nie wondować figurek które są już zabite
Alister pisze:Tak patrze i wnioski mi sie nasuwaja - nie ma jakiego bannera dac slannowi w TG (bo TG biora warbanner, fear w dobie masowego ITP nie ma sensu, a slanna nie widac z wnetrza oddzialu, wiec plaque of dominion ez sensu nie ma (nie wspominajac o smiesznym 18'' zasiegu). Kompletnie sie itemy nie skladaja w nic sensownego.
Czyli Sauruski nadal niegrywalne? szkoda bo mam ich sporo i mialem nadzieję że się przydadząCrusader pisze: -sauruski nadal za wolne ale 10 mozna wystawić