1. zrobionekrooliczek pisze:2 zyczenia
Poproszę o
1)zmianę nazwiska id 1109 wojtek
z chrobotynski na chroboczyński
2) Pabis id2180 i id2865 proszę o połaczenie kont
dziękuje.
2. 2180 zostało
Moderator: swieta_barbara
Jak dla mnie głupie pytanie - bo Lista Ligowa nie ma czasu na takie rzeczy... ważniejsze jest przecież komu dać mastera, nie ?zafael pisze:czemu plik do ściągnięcia to regulamin sprzed dwóch lat
To jest niestety żałosne jesli chodzi o LL - każdy tupie nogą i zadziera nosa jak trzeba coś ustalić, ale nie ma komu dodać poprawek do tego co zostało ustalone. W nowym sezonie sam się postaram tym zająć.adeon pisze:Jak dla mnie głupie pytanie - bo Lista Ligowa nie ma czasu na takie rzeczy... ważniejsze jest przecież komu dać mastera, nie ?zafael pisze:czemu plik do ściągnięcia to regulamin sprzed dwóch lat
a to nie bylo tak, ze skasowaliscie premie za lokale ale premie za mastery zostaly 2? bo nigdzie nie moglem znalezc zmniejszenia ilosci premii za masteryGajowy pisze:szino ma zle policzone pkty za lokale, licza mu sie 2 premie sedziowskie a ustalalismy ze liczyla bedzie sie 1, mi to nie robi ale powinien miec 7 pkt mniej.
Tak samo jak ty mamy 14 dni na wrzucenie wyniku. Mineło 5 dni od twojego maila... ty od turnieju do wyslania wynikow zwlekales 13 dni. jezeli nie sprawdzilem poczty to na koniec nastepnego dnia z automatu wskakuje niezaliczone.krooliczek pisze:Prośba
id turnieju 548
wyslałem wyniki 30 stycznia, odbył się 17
wyniki nie zaliczone
możecie sprawdzić czemu?
W takich sytuacjach cisnijcie organizatora by podeslal ponownie poprawne wyniki.Dalmar pisze:Adeon mam prośbę żeby znienić jedną rzecz bo zakradł sie błąd.
Było lokal, dryżynówka i ja mam wpisany ten turniej 2x a Holan z którym razem grałem nie ma go wpisanego wcale. Podaje podtrzebne dane:
2009-01-17 Ordinowa drużynówka Lokalny 95
ID 1728 Darek Dalmar Polit
ID 1278 Piotr Holan Holanowski
Jeżeli organizator nie dostarczył nam wyników to nie jest już nasz problem.Szwentas1 pisze:W sytuacji gdy nie mam wogule wyników z turnieju też? I kogo mam ,,cisnąć" w sprawie zmiany danych?Szmajson pisze: W takich sytuacjach cisnijcie organizatora by podeslal ponownie poprawne wyniki.