Death Note
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
" ja nie wiem co inni mają do emo, przecież to są ludzie jak wszyscy inni, ale wiadomo każdy ma inny styl, no a ja akurat wybrałem emo a jak się komuś nie podoba to niech pisze. "
jeezu...chłopie, nie kopiuj...miej odwagę być sobą, zwykłym polskim chłopakiem...nie xerówką japońskiego stylu...
jeezu...chłopie, nie kopiuj...miej odwagę być sobą, zwykłym polskim chłopakiem...nie xerówką japońskiego stylu...
Ide do media bo jest taniej i nie ma tak duzo chińszczyzny Ale związku nie widzę
Nehan, nie przesadzaj. Już raczej przeszła ta moda. Teraz i młodzież sie nabija z "imoł". Ciężkie maja życie... Ale w końcu tak lubią
Nie wiem czy nie za ostre troche ale co tam
Nehan, nie przesadzaj. Już raczej przeszła ta moda. Teraz i młodzież sie nabija z "imoł". Ciężkie maja życie... Ale w końcu tak lubią
Nie wiem czy nie za ostre troche ale co tam
ani tu, ani tu, jeszcze żem nie zwariowałMangaBoy pisze:Szybkie porównanie: Kupujesz telewizor. Jesteś w tesco. obok jest media markt. Kupujesz w tesco czy idziesz do media?
choć prawdę mówiąc, nie wiem gdzie tu jest coś polskiego, bo tesko jest angielskie a media chuj wie jakie
a propos fanki i dżezi wśród młodzieży to: Mieć ajfona, rureczki i różowy t-shirt, a najlepiej białe buciki za kosteczkę. I te fryzurki to nie żadne emo ani imoł, to fryzura na surfera . Oczywiście mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem .
@Grazbird
Mógłbyś czytać co piszę... . śmieszą? nie tylko Ciebie, po prostu chciałem napisać, że nie do końca z tą "modą" jest tak jak piszecie. Ja stety/niestety chodzę jeszcze do szkoły i wiem mniej więcej jak to wygląda, bo zewsząd widać takich ludzi. A czy śmieszy, czy nie to zupełnie inna para kaloszy, wiec pudło pudłem , ale i tak mam podobne zdanie do Twojego jeśli chodzi o zabawność tego wszystkiego.
Mógłbyś czytać co piszę... . śmieszą? nie tylko Ciebie, po prostu chciałem napisać, że nie do końca z tą "modą" jest tak jak piszecie. Ja stety/niestety chodzę jeszcze do szkoły i wiem mniej więcej jak to wygląda, bo zewsząd widać takich ludzi. A czy śmieszy, czy nie to zupełnie inna para kaloszy, wiec pudło pudłem , ale i tak mam podobne zdanie do Twojego jeśli chodzi o zabawność tego wszystkiego.
jak już zeszliśmy (a właściwie zeszliście) na temat EMO, to ja wrzucę pewien link, nie jest to chyba już EMO, ale raczej choroba psychiczna, bo EMO głównie mówią o żyletkach...
straszny album
UWAGA!
Zdjęcia naprawdę drastyczne i nie dla wrażliwych osób. Klikając w ten link miej świadomość, że robisz to na własną odpowiedzialność, nie pytaj mnie, skąd go mam i przygotuj sobie miskę. Serio.
straszny album
UWAGA!
Zdjęcia naprawdę drastyczne i nie dla wrażliwych osób. Klikając w ten link miej świadomość, że robisz to na własną odpowiedzialność, nie pytaj mnie, skąd go mam i przygotuj sobie miskę. Serio.
JEEEEEST!!!!!!MangaBoy pisze:No wiecie co... Teraz to mnie zraniliście tym obrazkiem na maxa. To tak ja bym napisał coś w rodzaju "Warhammer jest do kitu", ale nie pisze tak bo byłby to brak uszanowania dla innych osób.
A tak ogólnie Mangaboyu to:
Venirr pisze:jak już zeszliśmy (a właściwie zeszliście) na temat EMO, to ja wrzucę pewien link, nie jest to chyba już EMO, ale raczej choroba psychiczna, bo EMO głównie mówią o żyletkach...
straszny album
UWAGA!
sam sex!
Ostatnio zmieniony 4 lut 2009, o 22:15 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.