Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Plus cos do szamania jak gastro złapie iale powiem Ci że nie ma to jak dobrze skręcony joint i zimne piwko
P.s- Jak lubię teraz my to ten program był z dupy ...NIe pokazali jakie loty mieli tylko ,że zwalnia reakcje i zaburza normalne logiczne myślenie (jak alko tylko ,że wóda daje też coś innego ,a nie same bad rzeczy )
Lasti:musiałby mnie ktoś do drzewa przywiązać i kończyny odrąbać żebym nie pojechał na Lubelskiego Koziołka.
ale tak między nami jeśli to weźmiesz 2 to jesteś naprawdę idiotą. poczytaj komentarze userów n.t. tego chociaż na ich stronce.
Szczurek: jak kręcili te doświadzczenia z nimi to pigsy nie zaczęły jeszcze do końca działać powinni kręcic ich ze 2-3 godziny później , ofc redaktorzy wyszliby na śliniących się debili więc taśma o ile jakaś była nigdy nie trafiła do szerszej publiki
ale tak między nami jeśli to weźmiesz 2 to jesteś naprawdę idiotą. poczytaj komentarze userów n.t. tego chociaż na ich stronce.
Szczurek: jak kręcili te doświadzczenia z nimi to pigsy nie zaczęły jeszcze do końca działać powinni kręcic ich ze 2-3 godziny później , ofc redaktorzy wyszliby na śliniących się debili więc taśma o ile jakaś była nigdy nie trafiła do szerszej publiki
Odpadam Mam nadczynnosć. Czyli Diablo nie dla mniePrzeciwskazania:...osób z chorobami tarczycy...
Sorry Jasiuuu, ale pierdolisz niemożebnie, a do tego bez większego zastanowienia bo Twoją wyliczankę można by kontynuować:Jasiuuu pisze:widzisz kolego i tutaj musimy sobie wyjaśnić co jest narkotykiem a co nim nie jest .
jęczmień ---> piwo
żyto -->wódzia
tytoń -->szlugi
konopie-->jointy
imo powyższe nie są narkotykami
Krasnodrzew pospolity-kokaina
Mak lekarski-opium, heroina
Przęśl skrzypowata, cis-efedryna
wszystko z czego robi się spirytus-eter
Nie da rady postawić kreski i powiedzieć, że od tego momentu jest narkotyk, a wcześniej to takie tam zabawy dużych chłopców.
Poza tym myślałem, że bajkowy mit cudownego ziela, które nie jest narkotykiem umarł razem z hippisami pod koniec lat 70-tych i teraz to wszyscy wiedzą, że ziela w zielu jest mniej niż maku w kompocie.
A licky boom boom down!!!
Dlatego ten program z lekka nie oddaje ... lipny i tyle
Ja z czystej ciekawości tez pewnie coś tam rozpracuje tylko dojścia trzeba mieć na coś mocniejszego
Abstrahując ... szałwia za mną chodzi od jakiegoś czasu ... ale tak jak pisze Jasiek dla spróbowania /ciekawości czy jak kto to będzie zwal ...
Wiem jednak ,że nie będę tego brał bo .... NIE (mowa o twardych) .
Ja z czystej ciekawości tez pewnie coś tam rozpracuje tylko dojścia trzeba mieć na coś mocniejszego
Abstrahując ... szałwia za mną chodzi od jakiegoś czasu ... ale tak jak pisze Jasiek dla spróbowania /ciekawości czy jak kto to będzie zwal ...
Wiem jednak ,że nie będę tego brał bo .... NIE (mowa o twardych) .
MJ to nic innego jak używka .Podobna do alkoholu czy tytoniu ...
@Fanatyk
Musiał cos na bank jeszcze brać innego tylko może rodzina nie wiedziała
Ja ze swojego doświadczenia i obserwacji ludzi którzy długo i często palą zaobserwowałem tylko lepszy nastrój i poczucie humoru nawet bez palenia i syndrom "gdzie są moje klucze" Nie liczę palenia jako takiego i możliwości chorób zarezerwowanych także dla palaczy fajek
Ja ze swojego doświadczenia i obserwacji ludzi którzy długo i często palą zaobserwowałem tylko lepszy nastrój i poczucie humoru nawet bez palenia i syndrom "gdzie są moje klucze" Nie liczę palenia jako takiego i możliwości chorób zarezerwowanych także dla palaczy fajek
Wiesz dlaczego piję alkohol i palę ale nie biorę narkotyków?Jasiuuu pisze:: ) to ostrego skuna palił , ale jaki morał z tego płynie ? nie pal?
równie dobrze moge napisac
znałem ludzi którzy palili maryśke. i byli normali.
znałem człowieka który palił papierosy i zmarł na raka. miał 23 lata.
i co ? nic.
Bo alkohol ani fajka nie zrobią mi szamba z mózgu. Wątroba, nerki, gardło albo wargi - ale nie mózg. Wolę jednak mieć świadomość że umieram. Narkotyki tego nie dadzą.
Bo alkohol ani fajka nie zrobią mi szamba z mózgu.
http://www.youtube.com/watch?v=bG_7qfIN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ntaRwFO_ ... annel_page
nie wcale alkochol nie robi szamba z mózgu
a tam pierd@lisz kolego
I po raz kolejny wracamy do (myślałem, że znanego każdemu) faktu, iż jarając MJ, wcale nie musisz jarać tylko MJ, ale teoretycznie może być tam wszystko bo w momencie gdy jarasz coś co przeszło przez łańcuszek rąk różnych ludzi, którzy trudnią się procederem, za który z automatu idzie się do pierdla, to wiara w to, że niczego tam nie dorzucą, albo będą prowadzili uprawę niczym uprawę pietruszki na grządce jest mniej więcej tak samo dziecinna jak wiara w krasnoludki. Jest to zresztą obok podatków główny powód dla którego jestem za legalizacją.szczurek pisze:@Fanatyk
A licky boom boom down!!!
-
- Chuck Norris
Małe wyjaśnienie koledzy .. prawdziwą Sylwkę od 5-6% thc dostaniecie w Holandii różni sie tym ze człowiek jest lekki i mu się oczy nie kleją nie jet tez senny
a prawdziwego skuna 9-12% thc to tylko u nas ;p ch@j tam go wie czym to namaczają ale im jaśniejsze tym bardziej pomiata ;p
a co do przechodzenia z rąk do rąk ale zmień dilera jak cię ten oszukuje!
a prawdziwego skuna 9-12% thc to tylko u nas ;p ch@j tam go wie czym to namaczają ale im jaśniejsze tym bardziej pomiata ;p
a co do przechodzenia z rąk do rąk ale zmień dilera jak cię ten oszukuje!
-
- Chuck Norris
w Polsce dostaniesz tylko dobrego skuna albo polaka tak zwanego czyli ciemne liściaste gówno
ale koniec tematu bo się zrobi policyjne forum ;p
ale koniec tematu bo się zrobi policyjne forum ;p