mogę wziąć dla PawłaShinue pisze:wpadnij na kilka chwil. będę miał dla ciebie książkę.Skryba pisze:Ja oficjalnie tez juz wiem ze nie dam radyNapewno Was jednak odwiedze.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
skrot myslowy...bless pisze:Miecze to jeszcze, ale skąd Ty kopie wytrzasniesz to nie wiem... chyba, że kopie rozpisek chcesz krzyżować.bigpasiak pisze:kopie i miecze skrzyzowac nam przyjdzie![]()
O, teraz mówisz moim językiem: "Łapiesz danego szpiczastouchego za hery (włosy - przyp. red.) i o nagrobek. A potem zaostrzonym kołkiem prosto w zapadniętą klatę..."bigpasiak pisze:
skrot myslowy...
znaczy mniej wiecej tyle:
dostaniesz z buta jak miecze sie zaklinuja...
Takie tam z nas pałergejmery, jak z koziej.... No, może Shino z dżdżownicującą gwardią podwyższa pałergejmerski poziom, ale Marios emeryt, który zaprzedał dusze okrągłym podstawkom? Szwetnas, który dopiero oswaja helfy? Czy ja - też emeryt a do tego warzywo bez generalskich dokonan? Panie, toz to wyglada jak restauracja obwoźna - sami kelnerzy. Myślę, że nikogo nie skrzywidzimy, choć oczywiście będziemy próbować ze wszystkich sił swoich.Gajowy pisze: kurde mialo byc bez powergamerow z wawy a tu niespodziewajka i stazi znajomi sie pojawia znowu zajac iles tam pierwszych miejsc.
Dzięki, Gajowy, ale nie planujemy noclegów poza domem. Miło się będzie jednak znowu spotkać.Gajowy pisze:Wdepnijcie tez do nas, miejscowa na nocleg jest jakby co![]()
jakie wheelowac? ty chyba nie wiesz jak wyglada naped gasienicowy na gwardiiZiemko pisze: Shino sprobuj mi zrobic weza z Gwardii i wheelowac go na rozne strony to podrecznikiem przez leb dostaniesz , obiecuje Ci
najpierw to bys musial mnie z lasu wyciagnac bo my profilaktycznie od czasow Kemlera to palimy i w kurhanach grzebiemy naszych zmarlychbless pisze:O, teraz mówisz moim językiem: "Łapiesz danego szpiczastouchego za hery (włosy - przyp. red.) i o nagrobek. A potem zaostrzonym kołkiem prosto w zapadniętą klatę..."bigpasiak pisze:
skrot myslowy...
znaczy mniej wiecej tyle:
dostaniesz z buta jak miecze sie zaklinuja...
Nie mooooogę sięęę doczekaaaaać !!! Rrrr....![]()
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Do konwersji nic nie mam. Pisałem o tym, że widziałem jak gracze używają jakichkolwiek modeli do reprezentowania innych jakichkolwiek modeli. Gobliny(nieskonwertowane) jako zombie to tylko przykład. Równie dobrze może to być bloodletter jako horror czy bretońskiłucznik jako wardancerBrowar pisze:Marios co masz do konversji zombików z gobosów ? Starczy dać ręce od zombiaczy porobić trochę ran i idealne, przecież w warhammerze nie tylko ciała ludzi nadają się do wskrzeszenia.
Oczywiście, że mam zrobioną, pomalowaną itd, ale przecież już nie można powtarzać rarów?Shino pisze:ciekawe czy juz masz zrobiona druga helka