Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...
Moderator: Hoax
podejrzewam że część z tego wrzucą do advanced ordera bo dziwne żeby wycofywali tak świeże modele jak plaguelord czy nowe guttery, censery czy assa..
a część pewnie zastąpią plastikiem i tu bym na stormy stawiał.
warpfirera trzeba zmienić, już siedzi od 5 edycji i widać że nie pasuje trochę:) fest chłop:P a widząc co potrafią teraz fajnego zrobić patrząc na orki wh40 czy wariorów chaosu to nie mogę się doczekać co porobią w szczurach;]
swoją drogą mogą wycofać jakieś jednostki i na to też trzeba się nastawić. nie wiadomo co za debil się do booka dossał...:/ (chyba że wiadomo ale przegapiłem:P)
PS na nowe figsy nie ma co na razie liczyc, przed premierą bez sensu wydawać i tak jeszcze chyba nigdy nie zrobili:P
clansy jak chcesz póki co grać skavami to sobie kup, albo poczekaj, może (prawdopodobnie) je zmienią w nowej edycji;]
figsy miały wg ostatnich plot być na premierze czyli po wakacjach jakoś. zresztą chyba napisali ze stronę wcześniej.
a część pewnie zastąpią plastikiem i tu bym na stormy stawiał.
warpfirera trzeba zmienić, już siedzi od 5 edycji i widać że nie pasuje trochę:) fest chłop:P a widząc co potrafią teraz fajnego zrobić patrząc na orki wh40 czy wariorów chaosu to nie mogę się doczekać co porobią w szczurach;]
swoją drogą mogą wycofać jakieś jednostki i na to też trzeba się nastawić. nie wiadomo co za debil się do booka dossał...:/ (chyba że wiadomo ale przegapiłem:P)
PS na nowe figsy nie ma co na razie liczyc, przed premierą bez sensu wydawać i tak jeszcze chyba nigdy nie zrobili:P
clansy jak chcesz póki co grać skavami to sobie kup, albo poczekaj, może (prawdopodobnie) je zmienią w nowej edycji;]
figsy miały wg ostatnich plot być na premierze czyli po wakacjach jakoś. zresztą chyba napisali ze stronę wcześniej.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
nowe figurki przed premierą? :> dobre... może jeszcze wypuszczą nowe jednostki zanim wyjdą do tego zasady myślę że GW i tym razem nie zmieni swojej standardowej taktyki... najpierw book a z nim nowe figurki które jak zwykle będzie można zamówić w advances orderze... i w tym momencie jest mi wszystko jedno tak naprawdę (chociaż fanem metalu byłem zawsze i zawsze będę)czy zrobią nowe skaveny w plastiku czy nie najważniejsze żeby te figurki miały jaja żeby były jak to wspomniał vocal jak nowy chaos albo orki czterdziestkowe, a materiał jest już mniej ważny... no i jeśli nie skopią zasad i szczurzego klimatu będzie można mieć uciechy z 7edycji po pachy... a kiedy ona nadciągnie tak naprawdę jeszcze nie wiadomo... jak będą jakieś w 100% potwierdzone informacje wtedy będę się podniecał i czerwienił ;D gdybym miał dylemat czy kupić sobie 6ed kilka miesięcy przed premierą nowej edycji wcale bym się nie zastanawiał...
Stormvermini na pewno wyjdą plastikowi, bo dla mnie to by było nie pojęte, żeby były metale i mam nadzieje, że będą szpanerscy . Dowódcy powinni zostać tacy jacy są, bo są fajni, a censerbirrerzy są i tak fajni, ale plastiki by były fajniejsze ( bo metale mają straszne odlewy ).
Pozdro!!!
Pozdro!!!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Na UE piszą (powołując się na warseera), że w 7 edycji wróci doomwhell i verminlord, ze beda plastikowi clanraci, stormvermini i wlasnie doomwhell. No i ze spadnie sila warplightinga do 4.
http://underempire.net/index.php?showtopic=28177
http://underempire.net/index.php?showtopic=28177
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
plastikowi storvermini- kozacko ,ale za doomwhellem nigdy nie przepadałem, musieliby stworzyć naprawde zajefajny model tej jednostki żeby mnie do niej przekonać
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
co do 7 ed. boje sie strasznie, ze zrobia skavenom to czego nawet najwieksi filozofowie sobie nie wysnili. np, skrzywdza szczurki wprowadzajac za duzo elitarnych oddzialow i zniknie hordowy charakter armii (pamietajmy: najwieksza elita to klanbracia ), bedzie zal strzelac do combatu, slavy sie nie beda miescic w armiach (w co raczej nie wierze, ale sie boje)... dostaniemy smoka, kawalerie, helikoptery i czolgi jakies... boje sie 7 edycji dla skavenow, 6 fajna wymaga lekkich zmian kosmetycznych (ogry swarmy, moze weapon teamy) ciekawi mnie jakby wygladal skavenski smok buehehe
ciekawe kiedy wyjdznie nowy book... czeba cierpliwie czekac, a czekanie jest najgorsze. poki nie zobacze na wlasne oczy 7 wykonania boje sie strasznie
co do doomwhela byl bardzo fajny, do dzisiaj kuzy mi sie na polce i czeka na powrot na pole walki. i martwi mnie fakt ze wszystkie figsy beda w plastiku...
ciekawe kiedy wyjdznie nowy book... czeba cierpliwie czekac, a czekanie jest najgorsze. poki nie zobacze na wlasne oczy 7 wykonania boje sie strasznie
co do doomwhela byl bardzo fajny, do dzisiaj kuzy mi sie na polce i czeka na powrot na pole walki. i martwi mnie fakt ze wszystkie figsy beda w plastiku...
musialby nie miec skrzydel albo byc maly bo nie zmiescilby sie w tunelachkrejzihed pisze: ciekawi mnie jakby wygladal skavenski smok buehehe
taa jasnetedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
Dla mnie skaveni w ogóle nie powinni mieć smoka ( no bo wielki szczur ze skrzydłami to chyba nie smok ) , zresztą po co szczurom smok ( który jest drogi jak pierun ) skoro mają wiele innych fajnych jednostek.
Ale po klanie Moulder wszystkiego można się spodziewać
Ale po klanie Moulder wszystkiego można się spodziewać
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
krejzihed: kozacki ten rysunek
ale mam nadzieje że twoja wizja się nigdy nie spełni...
ale mam nadzieje że twoja wizja się nigdy nie spełni...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ja sie jej takze obawiam!!! nie chce jej!!! a kysz!!! narysowalem to tak z nudow podczas jazdy pociagiem jak pisalem bije sie tylko ze ze szczurkow zrobia elitarna armie - czyli drogie jednostki - jaka jest smok - jak dla mnie niewystawialny u skavenow:P ale 7 edycja moze wszystko zmienic, panowie z GW robia gre coraz mniej grywalna (lub grywalna w inny sposob). nieprzykladaja sie, poczuli pieniadz i olali pomysl, zamilowanie i klijentow (nas).
jak co mam wiecej kozackich rysonkow projektow figorek itp, tylko z braku czasu nigdy ich nie zrobilem
jak co mam wiecej kozackich rysonkow projektow figorek itp, tylko z braku czasu nigdy ich nie zrobilem