Arena of Death 12 (16 os)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Gwoli uściślenia lekko zmieniłem zasady dodatkowych bonusów.
Inni którzy kosztują 50 lub mniej zastąpiłem zapisem z wyszczególnieniem ich. Ci co nie przestawili się jeszcze niech sprawdzą swoje postacie i zedytują.
re up: wracam do starej 16 os formułki
tak więc ludzie mają teraz bonusowy dodatek albo umiejętność.**Wargory mogą pobrać 1 mutację z listy mutacji dostępnych
**Skink priest. skaven chief, tomb king icon bearer , wszelacy goblińscy I hobgoblińscy big bosi, gnoblarscy honcho, ludzcy kapitanowie empire i doW otrzymują bonusowy dodatek
**Ludzie mogą zamiast bonusowego dodatku mogą wybrać bonusową umiejętność
**Dragon Slayer otrzymuje bonusową umiejętność
Inni którzy kosztują 50 lub mniej zastąpiłem zapisem z wyszczególnieniem ich. Ci co nie przestawili się jeszcze niech sprawdzą swoje postacie i zedytują.
re up: wracam do starej 16 os formułki
Ja to widzę tak, że mam dodatek i umiejętność. Dostaję bonusowy dodatek za to, że jest to kapitan DoW, ale mogę go wymienić na umiejętność.Ludzie mogą zamiast bonusowego dodatku mogą wybrać bonusową umiejętność
Tak to zrozumiałem. W poprzednich edycjach było to ujęte bardziej zrozumiale.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
4.Lok'Qua'Chaq (Saurus Scar-Veteran)
(piętna tylko dla exaltedów- sorki
6.Empire Captain - Rudolf von Grotzsche
2 dodatki i 2 umiejętnosci ( zdejmij albo dodatek albo um wg nowch zasad ludzie mają do wyboru albo dodatek albo umiejętnosc bonusową)
9.Sarmattan IV (Tomb Prince)
jeden dodatek za dużo, prince nie należy do tych którym przysługują bonusowe rzeczy
reszta ok:
Nizioka potraktujmy jako człowieka.(ale robiony bedzie na bazie Lumpina z regimentu ROR)
BSB nie daje żadnych szczególnych ummiejętnosci.
6.Empire Captain - Rudolf von Grotzsche
2 dodatki i 2 umiejętnosci ( zdejmij albo dodatek albo um wg nowch zasad ludzie mają do wyboru albo dodatek albo umiejętnosc bonusową)
9.Sarmattan IV (Tomb Prince)
jeden dodatek za dużo, prince nie należy do tych którym przysługują bonusowe rzeczy
reszta ok:
Nizioka potraktujmy jako człowieka.(ale robiony bedzie na bazie Lumpina z regimentu ROR)
BSB nie daje żadnych szczególnych ummiejętnosci.
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
dobra, Sarmattan nie ma wyostrzonej broni
ok, nie widziałem ograniczeń to myślałem że można Uznałem że klimatyczny byłby saurus pod wpływami chaosu, ale w takim razie zmienię na "redukcję obrażeń" ale i tak fluffowo zostanie tak samo .Murmandamus pisze:4.Lok'Qua'Chaq (Saurus Scar-Veteran)
Lizak z markiem chaosu to fest klimatok, nie widziałem ograniczeń to myślałem że można Uznałem że klimatyczny byłby saurus pod wpływami chaosu, ale w takim razie zmienię na "redukcję obrażeń" ale i tak fluffowo zostanie tak samo .
chyba chodzi o T5, ale nie wiemPossessed pisze:zamiast "dwarf Thane" powinno być chyba "Chaos dwarf hero" ale tak tylko się czepiamMurmandamus pisze: 12.Dan the Dark, Black Fortress Commander (dwarf Thane)
Topór
Ciężka zbroja + tarcza
Wyszkolony + Przeklęta broń
Ech, nie zdążyłem , trudno pokibicuje .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Master of reality
- Oszukista
Troszkę z innej beczki: Zimny bardzo podoba mi się twoja historyjka (pomimo tego że zabijasz Helfa) z jednym ale: Strażnicy Feniksa IMO nie brzmią tak źle a jak piszesz po polsku to nawet lepiej niż PG
Już poprawiłem a tak poza tym to może Murm się zlituje nad nami i doda dodatkowe dwa sloty ( jeden będzie pauzował , coś się wymyśli )Troszkę z innej beczki: Zimny bardzo podoba mi się twoja historyjka (pomimo tego że zabijasz Helfa) z jednym ale: Strażnicy Feniksa IMO nie brzmią tak źle a jak piszesz po polsku to nawet lepiej niż PG