Zapewne przeoczenie. Shinue wysyła wyniki pierwszy raz (tak mi się wydaje), więc jak można odrobina wyrozumiałości i cierpliwości się przydaNijlor pisze:Nie ma mnie na liście wynikowej na stronie ligi :/ Bartłomiej Nijlor Grzanka ... jakieś problemy ?? Przeoczenie??...
Płomienie FENIXA II [turniej WFB we Włoclawku]
- Corvus Albus
- Kretozord
Jakby co to ja będę na masterze w Lublinie i tam mogę komuś go oddać.Bania pisze:podrecznik jest prawdopodobnie moj, gralismy razem ostatnia bitwe a nie moge znalesc mojegob_sk pisze:Dzisiaj zajrzałem do plecaka i znalazłem jakiś rulebook Skullpassowy, angielski, nie podpisany. Jak to Twój to z chęcią oddam.
A licky boom boom down!!!
oj Rafał Rafał, podaj poprawne wyniki do ligi bo wcale mnie nie ma na liscie a nisko nie bylem, nie to zeby mi zalezalo na wynikch w lidze ale jak juz cos zdobylem to wolalbym miec dopisane.
na swoje usprawiedliwienie powiem, że pomimo moich usilnych próśb prawie nikt nie wypełnił poprawnie karty gracza (imię, nazwisko, nick, ID). musiałem wszystkich wyszukiwać po nazwiskach ze strony ligowej a jest ich tam parę tysięcy i niemal wszystkie nazwiska się powtarzają. robota była arcy żmudna. efekty są jakie są.
proszę wszystkich o dokładne sprawdzenie wyników
i jeśli nie będzie kolejnych zastrzeżeń wtedy wyślę poprawioną wersję wyników.
nic nikomu nie przepadnie.
sry za kłopot i problemy.
właśnie wyciągam wnioski z zaistniałej sytuacji.
proszę wszystkich o dokładne sprawdzenie wyników
i jeśli nie będzie kolejnych zastrzeżeń wtedy wyślę poprawioną wersję wyników.
nic nikomu nie przepadnie.
sry za kłopot i problemy.
właśnie wyciągam wnioski z zaistniałej sytuacji.
eh podeslij mi te wyniki bo ja juz je skasowalem, zrobie je poprawnie i podsle szmajsononowi.
ja akurat podawalem ID, przypomne 1148