Jutro o 14.15
14 II Imperium gier - 2000pts
Ja się umówiłem z Arbalem też na 14 jutro tak że zrobimy mini turniej.
Co do turnieju właściwego to sign mi in, najwyżej poproszę Cię Kris o odebranie telefonu od jednej zdenerwowanej pani
A przewidujecie jakieś ramy czasowe bitew i o której się cała impreza skończy bo nabrało to dla mnie znaczenia w tym konkretnym przypadku? 
Co do turnieju właściwego to sign mi in, najwyżej poproszę Cię Kris o odebranie telefonu od jednej zdenerwowanej pani
Mi się wydaje ze jak wszyscy punktualnie przyjdą i sie czasu trzymać będą to mozemy grać po 2h na bitwę i sie spokojnie ze wszyskim do 17:00 wyrobimy.
Ostatnio młodego uczyłem smokiem i ogólnie WE grać na 2k i na pełnym chillu w 2 h z bitwą się wyrobiliśmy.
Ostatnio młodego uczyłem smokiem i ogólnie WE grać na 2k i na pełnym chillu w 2 h z bitwą się wyrobiliśmy.
Byłoby świetnie, gdybyśmy się do 17:00 wyrobili, ale niestety bywa to trudne, szczególnie jeśli Skaven przegrywa 
Hypnotic - czy na pewno chcesz, żebym odbierał ten telefon? Chyba, że Ci na tej relacji niespecjalnie zależy.
Hypnotic - czy na pewno chcesz, żebym odbierał ten telefon? Chyba, że Ci na tej relacji niespecjalnie zależy.
jednak nie jestem tak abrdzo charyzmatyczny... odpadam 
jednak wole jej zapach niż Waszego potu, chociaż to nie znaczy, że Wasz pot śmierdzi
jednak wole jej zapach niż Waszego potu, chociaż to nie znaczy, że Wasz pot śmierdzi
@Hipnotic
Ja moge chętnie pogadać
@Kosa
Pantofel i tyle! Porażka nie pozawala na wyjaśnienia
Ja moge chętnie pogadać
@Kosa
Pantofel i tyle! Porażka nie pozawala na wyjaśnienia
Słuchajcie - jest osiem zgłoszeń. Zawsze kogoś zabraknie i będzie bidny turniej. Proponuję odpuścić i zagrać 21. może wówczas ruszy się Kosa, Hypnotic czy Arbaal, a teraz będą mogli w spokoju warować z różą na wycieraczce szlafroki przebrzydłe
Nie wiem czy jest sens tak na siłę cisnąć.
Więc moim zdaniem postanowione. Pogadam jeszcze z Cinkiem jutro.
21. i 2k czy inne punkty? I na kij Ci te 150 Butan?
21. i 2k czy inne punkty? I na kij Ci te 150 Butan?
21. to fajny termin bo kolejny weekend po walentynkach zamierzam poświęcić na batla
2150 pkt to jednak dobry format bo jeden oddział do przodu
więc też apeluje o +150 
2150 pkt to jednak dobry format bo jeden oddział do przodu
Bardzo pozytywne postanowienie
Już myślałem że przemknie mi te słuszny format dla TK.
I znów będę grał na bido punkty, próbując dokonać cudu nad wisłą.
Format na 2150 też mi się uśmiecha.
Już myślałem że przemknie mi te słuszny format dla TK.
I znów będę grał na bido punkty, próbując dokonać cudu nad wisłą.
Format na 2150 też mi się uśmiecha.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
- slyslaysson
- Mudżahedin
Choć punkty wolałbym mniejsze (1500-1650), to 21-go powinniśmy być, o ile żaden wirus lub inny zaoczny nie zaatakuje.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 
sprawdź:
woli tulipanyksch pisze:Słuchajcie - jest osiem zgłoszeń. Zawsze kogoś zabraknie i będzie bidny turniej. Proponuję odpuścić i zagrać 21. może wówczas ruszy się Kosa, Hypnotic czy Arbaal, a teraz będą mogli w spokoju warować z różą na wycieraczce szlafroki przebrzydłeNie wiem czy jest sens tak na siłę cisnąć.
a 21 będe niemalże na 99% bo 20 musze byc po jeden zalegly wpis
a foramt 2k czy wiećej o 150, mi to lotto, byle bylo 2k+, ewentualnie 1650.
No to super, że taka frekwencja. 2150? Może być.