![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
jesli mowisz o malych punktach toSoCiu pisze:Wyszła nowa edycja,głównie to było czynnikiem.Dodatkowo SoC nie jest do końca zbalansowany jeśli chodzi o armie(Erranty,Sea patrol,slayersi).Dlatego albo wszystko albo nic.
dziwne... niewidzialem cie nigdy na turnieju a co dziwniejsze nie widzialem takze takiej zasady, ze SoC dopuszczony oprocz kilku armii. A slayerami, sea patrolem nikt nie gra prawie bo najczęściej nie jest dopuszczany
Myślę, że wystarczy co jakis czas zajrzeć na nowe ogłoszenia o turniejach.dziwne... niewidzialem cie nigdy na turnieju a co dziwniejsze nie widzialem takze takiej zasady, ze SoC dopuszczony oprocz kilku armii
Wiesz, mi nawet nie chodzi o to ,że ktoś zrobi sobie przegiętą rozpiskę. po prostu armylistem ze storm of chaos na świecie nie gra się od ponad roku!!! Ale my żyjemy w Polsce i gramy w Polhammera..........Fisch pisze: Naprawdę nie ma po co sie upierać aby zbanować SoC. Nic na siłę. Tyle ode mnie.
oj gra sie gra... przeciez nawet na gt us byly dopuszczone.. nie mowiac juz o etc;)Stachu pisze:Wiesz, mi nawet nie chodzi o to ,że ktoś zrobi sobie przegiętą rozpiskę. po prostu armylistem ze storm of chaos na świecie nie gra się od ponad roku!!! Ale my żyjemy w Polsce i gramy w Polhammera..........Fisch pisze: Naprawdę nie ma po co sie upierać aby zbanować SoC. Nic na siłę. Tyle ode mnie.
Ja myślałem że SoC zbanowany nie zostanie...A co do graczy którzy uzbierali DL i nie mają co z nim zrobić to o tym było wiadomo od początku.
No to czemu jest na tym turnieju zabraniany?SoC ZOSTAŁ OFICJALNIE ZALICZONY DO ARMY LISTÓW DOSTEPNYCH NA TURNIEJACH LIMITED