Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

podpisuje się pod gratulacjami, naprawdę warto grać kiedy ktoś stawia opór :wink:

Jormungand, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by exultae. Your army kicked elves ass. Your enemy fled like a band of cowards. Sad...

no to ładne 3/1/0 już, oby tak dalej :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Teraz szykuje się wielka bitwa pod Tor Anlec oj poleje się krew :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Tor Anlec? czyli 01, to tam gdzie bitwa była już wczoraj? :P ludzie mówią że taka wielka nie była, nie stawiacie oporu za bardzo :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Taa, ale jakoś miasto jest ciągle nasze a wy jesteśie odcięci, zobaczym ja będzie dziś :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Chociaż cały oddział wilków mi cholery wybiły... nędzne szpiczastouche.

W 01 wybronimy się... ba! zdobędziemy ruiny tego miasta, bo nie wiele z niego zostanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

nie nazywaj tego ruinami, nie zostanie kamień na kamieniu! a wybronić się wybronimy, tak naprawdę to już nas nie ma tam, więc nie wiem czy dostaniecie walki jaką chcecie :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Uciekajcie tchórzliwe chaosiątka he he he :twisted:

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

ale my chaos nie elfy by uciekać, zaatakujemy was tam gdzie się nie będziecie spodziewać :twisted:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Czekam z niecierpliwością, bedą kolejni chałaśnicy do wycięcia :twisted: .

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

zuo i spam, koniec tego bezsensownego gadania :wink:

Drako
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Drako »

Mam takie głupie pytanie- co zrobić żeby heros coś zabijał i podbił sobie rank ??

Mój chaos ma narazie staty 3/0/0 z czego dwie ostatnie bitwy wygrałem masakrą a mój aspiring champion ma dalej 0 killi choć jeździ w oddziale riders of chaos którzy narazie mają najwięcej killi....

Są jakieś sposoby żeby go dopchać do walki ??? Bo niemoge kupować specjali dopóki niepodniose ranka herosa :(

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Kup mu łuk, pomaga coś tam nabić. :D

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

a z jakiej strategii korzystasz? spróbuj może aggresive breakthought, powinien wtedy dojść do walki :D

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Napisz co ten twój bohater posiada. Mój jak na razie w pierwszej bitwie nikogo nie zabił, ale dziś wyciął 8 kolesi. Biega na piechotę z herdem i ma halabardę z Sigil of Might oraz jako broń dystansową sling
Obrazek

Drako

Dokupiłem mu dwuraka, sigil of battle i konia.

Strategie mam tą na maksa offensywną bo i armie mam ułożoną pod nią.

Zdziwiło mnie troche bo knighci zabili 6 w ostatniej bitwie a boh który z nimi jechał nikogo

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

To trochę kijowo, bo skoro dałeś mu konia, to mogłeś dać mu halabardę. Ten sam bonus do siły, a nie uderza ostatni. Spróbuj puścić go osobno. Zginąć nie może, a dodatkowa jednostka to zawsze coś.
Obrazek

Drako

Pierwotnie miałem inną koncepcje armii i szedł w barbarian worriors więc miał dwuraka.

Napewno niemoże zginąć ?? jeśli tak to puszczam go osobno

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Drako pisze:Pierwotnie miałem inną koncepcje armii i szedł w barbarian worriors więc miał dwuraka.

Napewno niemoże zginąć ?? jeśli tak to puszczam go osobno
Oczywiscie ze moze.
problem w tym ze jak zginie kasuja Ci sie fragi i mozliwosc brania kolejnych slotow specjali i rarow.

Yourself
Mudżahedin

Post autor: Yourself »

O co w tym chodzi?
Ostatnio zmieniony 20 lut 2009, o 15:43 przez Yourself, łącznie zmieniany 1 raz.
matilizaki napisał:
Na brete

wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

mój heros to chyba jakaś plewka nie dość ze nie doszedł jeszcze ani razu do przeciwnika i ma 0 kilsów, to nie doszedł nawet jak dałem mu konika, przypisałem go do oddziału shadow wolves i oddział doszedł a koles 0 killsów ma :( no i zaliczyłem przegraną pierwszą od jakiś nędznych kłapouchych

ODPOWIEDZ