Modele
Moderator: JarekK
Należy odpowiedzieć sobie na pytanie: Na czym nam bardziej zależy? Na dużej ilości modeli czy na ładnych figurkach?
Ja tych orków nie kupiłem bo nie jestem przekonany do jednostek z M4. Mam natomiast pełny zestaw psów, i rycerzy chaosu firmy GZ i jestem bardzo zadowolony. No i czekam na maruderów konnych wyżej wymienionej firmy.![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja tych orków nie kupiłem bo nie jestem przekonany do jednostek z M4. Mam natomiast pełny zestaw psów, i rycerzy chaosu firmy GZ i jestem bardzo zadowolony. No i czekam na maruderów konnych wyżej wymienionej firmy.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja już rzuciłem się właśnie na psy GZ, bo te GW to jakaś totalna porażka na tle całej reszty nowych figurek
Rycerze nowi bardzo mi się podobają i chciałem ich mieć, kto wie może kiedyś będę potrzebował drugiego kocka to wezmę pod uwagę i GZ
Nie żebym był sępem , ale 5 dych za 2 figurki
lubię GZ, ale bez przesady
i to jeszcze nie wiadomo jak te modele wyglądały by z głowami chaośników:P
Nie wiedziałem , że będą maruderzy GZ masz jakieś zdjęcia, albo plotki kiedy to może wyjść?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie żebym był sępem , ale 5 dych za 2 figurki
Nie wiedziałem , że będą maruderzy GZ masz jakieś zdjęcia, albo plotki kiedy to może wyjść?
Dostałem niedawno figsy ( wreszcie
) Bardzo fajne są . Knighci mają dziwnie małe tułowia ale tego właściwie nie widać po sklejeniu . Warhoundy wydają się silniejsze ale cóż
Jugger też wypas ale ten bolec na głowie.....
10 min piłowania
EDIT : Maruderzy konni coś się sklejać nie chcą , średio pasują te korbacze ... powoli to idzie ale chyba da się dopasować bez GS itd . Jak wam z nimi szło ?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
EDIT : Maruderzy konni coś się sklejać nie chcą , średio pasują te korbacze ... powoli to idzie ale chyba da się dopasować bez GS itd . Jak wam z nimi szło ?
Nowe psy niestety skonstruowane są w ten sposób, że po sklejeniu przez sam ich środek biegnie tak potworna szczelina, że bez Greena lub innej masy modelarskiej lepiej do nich nie podchodzić...
A wracając do modeli Orków GZ. To czy w armii będzie coś z pyskiem orka zależy już tylko od właściciela armii. A jeśli koniecznie potrzebujesz źródła wedle, którego uzasadnione będzie wstawienia orka do armii chaosu to zerknij do Lost and the Damned oraz Slaves to Darkness.
A wracając do modeli Orków GZ. To czy w armii będzie coś z pyskiem orka zależy już tylko od właściciela armii. A jeśli koniecznie potrzebujesz źródła wedle, którego uzasadnione będzie wstawienia orka do armii chaosu to zerknij do Lost and the Damned oraz Slaves to Darkness.
Jak już mamy rzucać figurkami z władcy to wole tego gościa
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1090050
Nie jest nawet taki zły, ale wolałbym go sobie najpierw na żywo zobaczyć![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1090050
Nie jest nawet taki zły, ale wolałbym go sobie najpierw na żywo zobaczyć
- Milo Great
- Plewa
Wie ktoś z was gdzie można zakupic figurki nadające się na cienie? Chodzi mi żeby zrobic takie cieniste furie ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)