Engine of the gods
Moderator: Ziemko
Engine of the gods
Dzień dobry
Chciałem tylko powiedzieć że Engine jest wyjebany :D:D
Dobranoc
Chciałem tylko powiedzieć że Engine jest wyjebany :D:D
Dobranoc
W pore sie zorientowałeś
Engine miazdzy dupe a z errata w ktorej musisz losowac 1 z metalu i nurgla stal sie jeszcze milszy
Widok 5 knightow khorna przed Twoim enginem? Nieciekawie.
Mina przeciwnika gdy podchodzisz krówką na 1 cal przed niego i w turze magii paruje mu caly odział? Bezcenne
Engine miazdzy dupe a z errata w ktorej musisz losowac 1 z metalu i nurgla stal sie jeszcze milszy
Widok 5 knightow khorna przed Twoim enginem? Nieciekawie.
Mina przeciwnika gdy podchodzisz krówką na 1 cal przed niego i w turze magii paruje mu caly odział? Bezcenne
Tak Stasiu , wiem na 2250 w rozpie z Carnim wykmnililem jak wepchnac 2giego engina - carni + 2xenginy - tak mozna grac
Rzucajac 1 z metalu lub nurgla na engina nie mozna powiedziec "leci w priesta" tylk musisz losowac w co. Przez to przezywalnosc priesta wzrosła.
- Temple Guard
- Falubaz
Wszystko ładnie, pięknie, ale proponuję zmienić nazwę tematu na "Engine of the Gods", bo "Dzień dobry" za dużo nie mówi
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Enginy sa kozackie. Dlatego ja mam 3 w rozpisce + Slann w TG do tego jakies smiecie typu 3x10 kohorta i jest zajebiscie. I sie na jakis turniej tam pod koniec marca wybieram (cos 28 chyba jest), bo na zadnym ze 2 lata nie bylem a chce cos pograc (tylko jeszcze jednego stegadona musze kupic ).
Mam tylko nadzieje ze jakis kolejny BP+R nie zbanuje tych enginow nam.
Mam tylko nadzieje ze jakis kolejny BP+R nie zbanuje tych enginow nam.
3 lub 4 to juz glupota imho.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ale to daje 5+ ward WSZYSTKIM naszym jednostkom w 12 calachRakso_The_Slayer pisze:eee... to nie tak strasznie to możecie ich sobie wystawiac... i to jak najwięcej. Im więcej stedziów tym lepiej dla krasnoludów
Ja zaczynam też dawać skinkowi na górze 2+ward od pierwszej rany.