A to niespodzianka, bo jeszcze koło 22ej destro prawie zdobyło Shining Way.Mate pisze: W każdym razie wczorajszy dzień, w zasadzie noc, przeszła do historii na Azgalu - po brawurowej akcji zdobycia Butcher's Pass i Fell Landing, po raz pierwszy w historii serwera zaatakowaliśmy IC!
Pozdrawiam
[serwer] Karak Azgal
Moderator: Bania
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Dzisiaj pierwszy raz miałem okazje oblegać IC. Ogólnie fajnie się dziej, bo parę dni temu z kolei destro oblegali Altdorf.
Największa głupotą jest to, że wejście do instancji do stolicy jest to samo dla Destro i Orderu, a co za tym idzie obrońcy mogą skutecznie blokować wejście atakującym (i na odwrót zresztą).
Największa głupotą jest to, że wejście do instancji do stolicy jest to samo dla Destro i Orderu, a co za tym idzie obrońcy mogą skutecznie blokować wejście atakującym (i na odwrót zresztą).
Niezupełnie te samo wejście. Order może wejść tylko przez RvR i to może Destro zablokować (tak się zresztą często robi). Natomiast Destro może sobie spokojnie przez PvE w the Maw wejść - ma drugie drzwi.Christos pisze:Dzisiaj pierwszy raz miałem okazje oblegać IC. Ogólnie fajnie się dziej, bo parę dni temu z kolei destro oblegali Altdorf.
Obleganie stolicy jest fajne za 1-2 razem. Za 5 i później to już się nudne robi. Ja np. teraz na obrony stolicy latam tylko czasem aby posępić itemki, normalnie szkoda czasu. Gorzej, że Scenerio są wtedy zablokowane. Mam nadzieję, że może Mythic coś zmieni w kolejnych patchach.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
A to dziwne Scimi, bo ja przeżyłem 2 oblężenia, w dodatku praktycznie nie brałem w nich udziału, tylko gdzieś po T4 się kręciłem, i za każdym razem udawało mi się SC zaliczyć...
Natomiast moja propozycja do patcha to likwodacja asysty. To normalnie wypacza grę i całą frajdę z zabawy...
Natomiast moja propozycja do patcha to likwodacja asysty. To normalnie wypacza grę i całą frajdę z zabawy...
No dziwne dziwne, może po prostu nie było chętnych na SC więc się nie ładował??raf pisze:A to dziwne Scimi, bo ja przeżyłem 2 oblężenia, w dodatku praktycznie nie brałem w nich udziału, tylko gdzieś po T4 się kręciłem, i za każdym razem udawało mi się SC zaliczyć...
A co tam ci nie pasuje w Asyscie ??
Draconis - FOR EVER !!!
- Christos
- Kretozord
raf jest na 34lvl (czy coś koło tego) i w walkach rvr na T4 jest prawie "jednostrzałowcem". A jeszcze jak go kilku ranged dps na cel z daleka weźmie to nawet nie wie z której strony dostaje strzała i leży.
Przejdzie mu jak do 40lvl dobije
Grze można wiele zarzucić, ale akurat asysta to broń obosieczna i nie jest taka zła.
Przejdzie mu jak do 40lvl dobije
Grze można wiele zarzucić, ale akurat asysta to broń obosieczna i nie jest taka zła.
Ja jestem jednostrzałem dla WH czy Inzyniera - doty, czy finishery koszą mnie ostro. z WH mogę powalczyć jeśli nie uda mu się mnie zaskoczyć. Z Inzynierem to jedynie moge probowac jak nie ma healera.
Draconis - FOR EVER !!!
Co do asystowania, to sobie zainstalujcie dodatek Auto Focus - wybieracie sobie target i addon co pół sekundy (ustawienie domyślne) robi na niego asystę.Mate pisze:Słucham??Ermidius pisze:Twierdzy mowimy nie ;P
Co do assist - konieczne w celu prowadzenia skutecznego ognia na poszczególne cele. Do tego bardzo ułatwia życie w instancjach jak LV.
Pozdrawiam
A, no i niezbędny jest Warhammer Scrolling Combat Text - wyjaśnienie co robi znajdźcie sobie sami (chociaż połowa z Was pewnie już tego używa).
- Christos
- Kretozord
Na Enklawe to zwróciłem uwagę zaraz po przejściu do Twierdzy - okazało się, że to taki "wróg rasowy"
Teraz jak widzę Maia, Muchacho, Igle i resztę to rzucam wszystko i... "Hajda, na Wołmontowicze"!!
Teraz jak widzę Maia, Muchacho, Igle i resztę to rzucam wszystko i... "Hajda, na Wołmontowicze"!!