Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

Tullaris, ty masz chyba jakiś problem z tymi owcami :P w Tor Anlec muszą być jakieś elfy skoro widzę tak ich jak i nasze zwycięstwa więc takie marne ściemy se zachowaj :P :wink:

A no i jeszcze jedno, w 33 straszna masakra, normalnie wygraliście 6:3 bosh, nie wiem jak hordy chaosu się po tym pozbierają :lol2:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Possessed pisze:Tullaris, ty masz chyba jakiś problem z tymi owcami :P
Nie nie mam :wink:
Possessed pisze:w Tor Anlec muszą być jakieś elfy skoro widzę tak ich jak i nasze zwycięstwa więc takie marne ściemy se zachowaj :P :wink:
Skoro tak twierdzisz to niech ci będzie.
Possessed pisze:A no i jeszcze jedno, w 33 straszna masakra, normalnie wygraliście 6:3 bosh, nie wiem jak hordy chaosu się po tym pozbierają :lol2:
Przy wyrównanych siłach (a było chyba 10 na 10) to dobry wynik, gdyby nie to że od południa zbliżają się nowi chałaśnicy z zasiłkami to miasto dziś było by nasze.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Właśnie w tor anlec zmasakrowałem drugiego elfa :)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Jaszczurx, a Ty nie grasz przypadkiem po stronie Obrońców?

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

pytanie z czystej ciekawości, czy po stronie obrońców Ulthuanu(albo tego co z niego zostanie) są sformowane jakieś BG wyłącznie z polaków?

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Stricte Polskiej ekipy nie ma, ale w sumie spokojnie daloby rade taka stworzyc, bo jest nas strasznie duzo po stronie obrońcow.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

to że jesteście to wiem, pytanie było czy się zorganizowaliście, dziękować za odpowiedź :wink:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Nie, nie mamy nic zorganizowanego stricte polskiego. Integrujemy się z resztą. ;)

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Zero patriotyzmu.

Strasznie dużo... czyli ilu mniej więcej was jest po tej gorszej stronie? :wink:
Obrazek

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Nie, nie gram po stronie obrońców...

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

stary temat, już w tym temacie było wyjaśniane że jaszczurx z BP to nie Jaszczur z Ulthuanu, i nie bluźnicie na naszego kamrata że niby zadaje się z waszymi niecnymi bandami długouchych :P :P

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Kokesz pisze:Zero patriotyzmu.
A tam odrazu brak patriotyzmu, skoro koledzy z innych krajów nie tworzą odrębnych narodowych grup bojowych to czemu my mamy :roll: żeby się wyróżnać. Mam w miejscu pochodzenia wpisane Poland i to wystarczy. Poza tym działanie w grupach nażuconych przez HC ułatwia gre i nie wprowadza zbędnego bałaganu.
Kokesz pisze:Strasznie dużo... czyli ilu mniej więcej was jest po tej gorszej stronie? :wink:
Większość ludzi z Polski chyba jednak staneła po gorszej stronie mocy, ale kilkoro osób napewno by się znalazło i na upartego można by coś sklecić, problemem pozostaje jednak odległość bowiem różne osoby z Polski wlaczą w różnych częściach mapy i są przydzielone do różnych BG.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

jest nas.... miliard :wink:

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

widzę że ktoś ma POWAŻNE problemy z matematyką :D

nie ma nic złego w robieniu jak i nie robieniu polskich BG, zadałem to pytanie czysto z ciekawości :wink:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Nareszczie więcej zwycięstw w 29...
Obrazek

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Od 3 kampanii jest w tej grze przynajmniej jedna tylko polska jednostka (teraz są dwie po stronie chaosu). Nie jest to widziane źle, po prostu nadajemy klimatu grze. Polacy niezależnie od strony, po której występowali zawsze byli najlepsi i wbrew pozorom dalej windujemy statystyki. Mój poprzedni win ratio wynosił 35/7/8 i wcale nie był najlepszy.

Zauważyłem, że "nasi" jednak są najlepsi niezależnie od strony, po której grają.
Po prostu coś w nas jest.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Possessed pisze:nie ma nic złego w robieniu jak i nie robieniu polskich BG, zadałem to pytanie czysto z ciekawości :wink:
Ale ja nie twierdze że to jest złe, ale nie jest też konieczne :wink: .
warkseer pisze:Zauważyłem, że "nasi" jednak są najlepsi niezależnie od strony, po której grają.
Po prostu coś w nas jest.
Jak zwykle Polacy to najwięksi PG 8) :D.

Yourself
Mudżahedin

Post autor: Yourself »

Czy tylko ja nie mogę wejść na www.ulthuan.net?
matilizaki napisał:
Na brete

wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Serwer im padł. Usterka nie jest podobno związana z kampanią. Może dziś uda im się wszystko naprawić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Kurde, coś im się serwer psuje, przedwczoraj stracono ture 21 (ze szczęściem dla mnie, bo wtedy przegrałem, a tak czas się cofnął zmieniłem strategie i masakra dla mnie :D ). Mam nadzieje, że tym razem jednak nie będzie cofania czasu i wszystko pójdzie do przodu.

ODPOWIEDZ