Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
zdjęcia będą ?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
info od nutrianka:
1,2 jak wyzej
3ci Loki
4ty Oskar
5. Robson
6. Supel
1,2 jak wyzej
3ci Loki
4ty Oskar
5. Robson
6. Supel
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Oskar Górka czwarty?
na to wyglada
7. Ostry
11. Rakso
14. Maciek Parol (jakos tak)
reszty nie wiem. wyniki dokladne beda jak sie szorstkacz ogarnie z kompem i turniejem...
7. Ostry
11. Rakso
14. Maciek Parol (jakos tak)
reszty nie wiem. wyniki dokladne beda jak sie szorstkacz ogarnie z kompem i turniejem...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Heja, wlasnei wrocilem do domu. Turniej w pytke, i mimo paru niedociagniec to za rok przyjade do Lublina bo robia go najlepsze ziomy w Polsce Brawa i podziekowania dla orgów, a Front Wschodni chyba się powiekszył o jednego członka.
Dodatkowe brawa nalezą się dla Runepriesta, gdyż pokazał kto tak naprawdę grał z kim na dostawkę w łodzi
Pozdro dla wszystkich i dzieki wszystkim za udane gry, bo bylo naprawde fajnie. Do zobaczenia za rok o tej samej porze w tym samym miejscu :*
PS. Skad sie wzial ten gracz co nawijal po angielsku ?
Dodatkowe brawa nalezą się dla Runepriesta, gdyż pokazał kto tak naprawdę grał z kim na dostawkę w łodzi
Pozdro dla wszystkich i dzieki wszystkim za udane gry, bo bylo naprawde fajnie. Do zobaczenia za rok o tej samej porze w tym samym miejscu :*
PS. Skad sie wzial ten gracz co nawijal po angielsku ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Bardzo fajnie bylo, na pewno wpadam za rok - szykujcie miejscowe, bo w Lublinie byc wypada .
Swietny byl motyw z uruchomieniem baru w szkole, nie ma nic lepszego na skacowany zoladek niz kielbasa z musztarda
Ogolem gratulacje chlopaki i wielkie dzieki za zorganizowanie tego turnieju. Pozdrawiam gorznego sedziego Boberra, Supla, a takze wszystkich, z ktorymi sie bawilem w sobote w nocy - bylo naprawde spoko
Swietny byl motyw z uruchomieniem baru w szkole, nie ma nic lepszego na skacowany zoladek niz kielbasa z musztarda
Ogolem gratulacje chlopaki i wielkie dzieki za zorganizowanie tego turnieju. Pozdrawiam gorznego sedziego Boberra, Supla, a takze wszystkich, z ktorymi sie bawilem w sobote w nocy - bylo naprawde spoko
J.w
Turniej naprawde spoko - za rok widzimy się napewno.
Barek namiejscu - świetna sprawa
Mogliby na Narbutta o tym pomysleć na WI.
Wieczorny wypad do baru jak dla mnie kijowy bo muza za mocno walila po uszach i nie dalo si gadać, ale za to nocne konwersacje i ... w szkole do 4:00 - ZAJEFAJNE!!
Poraz kolejny musze stwierdzić iż zbyt dużo zależy od tych parszywych k6
Tylu 1. i 2. to nigdy nie mialem (na 100 zutów średnio jakieś 50-60 i to zawsze w kluczowych momentach).
Pozdrawiam orgów i wszystkich graczy z którymi stoczyłem spoko bitwy.
Turniej naprawde spoko - za rok widzimy się napewno.
Barek namiejscu - świetna sprawa
Mogliby na Narbutta o tym pomysleć na WI.
Wieczorny wypad do baru jak dla mnie kijowy bo muza za mocno walila po uszach i nie dalo si gadać, ale za to nocne konwersacje i ... w szkole do 4:00 - ZAJEFAJNE!!
Poraz kolejny musze stwierdzić iż zbyt dużo zależy od tych parszywych k6
Tylu 1. i 2. to nigdy nie mialem (na 100 zutów średnio jakieś 50-60 i to zawsze w kluczowych momentach).
Pozdrawiam orgów i wszystkich graczy z którymi stoczyłem spoko bitwy.
Tak Ksch nasz Krakowski Oskar był czwarty....;]ksch pisze:Oskar Górka czwarty?
Ale jak on to dobrze zaznaczył ze armia Wampirów to nie jest to armia która wymaga od swojego generała za dużo myslenia...;]
A tak pozatym to warto pogratulować chłopakom z Lublina za naprawde bardzo profesjonalnie przygotowany master....dużo nagród wiec było o co walczyć...
Wiesz Undead - wiele osób gra VuCetami, ale nie każdy z nich zajmuje wysokie miejsce na masterze
Oskar - wielkie gratulacje!
Oskar - wielkie gratulacje!