![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://img2.vpx.pl/up/20081231/middenheim_x100025.jpg)
Komentarze mile widziane
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Problem z tą ścianą jest taki, że tekturowe listewki bardzo słabo nadają się do imitacji drewna, przynajmniej w pionieloler pisze:jedno mi się nie podoba: żółty drybrush... wygląda dziwnie, szczególnie na drewnianej ścianie, która jest imo najgorszym elementem domku.
Problem z tą ścianą jest taki, że tekturowe listewki bardzo słabo nadają się do imitacji drewna, przynajmniej w pionieloler pisze:jedno mi się nie podoba: żółty drybrush... wygląda dziwnie, szczególnie na drewnianej ścianie, która jest imo najgorszym elementem domku.
To modelina, ale jesteś kolejną osobą, która mówi o tik takach, więc traktuję to jako komplementCzopek pisze:fajne tik taki
Odwrócona omega (stosowana przez GW na przykład na toporach kapłana Ulryka) i wilk to symbole Ulryka, boga patrona Middenheim skąd pochodzą najemnicy.Nijlor pisze:Ciekawy sztandar, trochę jak ULTRAMARINES skrzyżowany ze SPACE WOLFES z 40 stki![]()
CichajLunn pisze:powinno być 'ulric' nie 'ulryc'![]()
Bo w mękach wielkich powstawałLunn pisze:sztandar w porządku, sam ludek trochę jednak odstaje poziomem od innych Twoich modeli, przynajmniej takie odnoszę wrażenie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...