WEZWANIE DO PRZEBUDZENIA !!!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
@Pistolet
Może dlatego, że wcale nie są faszystami tak jak napisałeś?
Nie wiem. Nie znam tematu.
@Lukaszxx
Muszę przyznać, że mnie to rozbawiło
I mam nadzieję, że o to chodziło, bo ja nie chcę zmieniać świata. Nie chcę zmieniać kogokolwiek. Tak jakbym wiedział co jest właściwe a co nie.
Petronikus też chyba dość wyraźnie zaznaczył, że nie to jest jego celem.
Może dlatego, że wcale nie są faszystami tak jak napisałeś?
Nie wiem. Nie znam tematu.
@Lukaszxx
Muszę przyznać, że mnie to rozbawiło
I mam nadzieję, że o to chodziło, bo ja nie chcę zmieniać świata. Nie chcę zmieniać kogokolwiek. Tak jakbym wiedział co jest właściwe a co nie.
- Mlody_Rusinek
- Wałkarz
Podbijam swoje bo 3 strony i dalej w sumie nie wiadomo...ocb?Terael pisze: I mam nadzieję, że o to chodziło, bo ja nie chcę zmieniać świata. Nie chcę zmieniać kogokolwiek. Tak jakbym wiedział co jest właściwe a co nie.
Co jest celem tych filmików? Bo jak ktoś wbija innym że są niewolnikami, nie widzą co się dookoła nich dzieje i wzywa do "walki o wolność", i łączy to z efektywnie 3 godzinami filmików to można by się spodziewać że zachęca do czegoś konkretnego. Czy to po prostu takie otwieranie oczu w stylu Michaela Moore'a?
Ale to by musiała być opcja wpisywania, a niestety niema . Chociaż można dać przedziały. Tylko teraz pytanie co jak ktoś poprawi swój rekord z wyciskania ?Kacper pisze:Dodajcie ankietę "ile wyciskasz na klatę?"
No kurde, firma WMG ze wszystkich filmików muzę obcina .Pistolet pisze:faszysci to mialo byc ironiczne okreslenie na pracownikow YT, ktorzy od niedawna usuwaja muzyke z YT...
(wiem wiem prawa autorskie)
Demokracja to manipulacja
A tak szczerze - nawet jeśli to by była prawda, wszyscy będą to mieli w głęboko gdzieś, dopóki dyktatura nie stanie się oczywista, namacalna i nachalnie nie wkroczy w życie - wtedy się ludzie zaczynają walkę - było tak kiedyś, że nagle uświadomione społeczeństwo nie dopuściło jakiegoś wariata do władzy? Zawsze trzeba było go stamtąd siłą ściągać - była kwestia, czy powstała nowa dyktaturą, czy był na jakiś czas spokój...
Wybacz - taka jest człowiecza natura...
A tak szczerze - nawet jeśli to by była prawda, wszyscy będą to mieli w głęboko gdzieś, dopóki dyktatura nie stanie się oczywista, namacalna i nachalnie nie wkroczy w życie - wtedy się ludzie zaczynają walkę - było tak kiedyś, że nagle uświadomione społeczeństwo nie dopuściło jakiegoś wariata do władzy? Zawsze trzeba było go stamtąd siłą ściągać - była kwestia, czy powstała nowa dyktaturą, czy był na jakiś czas spokój...
Wybacz - taka jest człowiecza natura...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
ja zrobie rewolucje pernamentną
ooo
ooo
Najlepszym sposobem na zmianę czegokolwiek jest dostanie się na samą górę i wprowadzenie zmian zgodnie z własnym widzimisię. To tak jak z samochodem - jeśli chcesz zmienić kierunek jazdy - musisz usiąść za kierownicą
Tylko, że przecież kierownica śmierdzi przegniłą kupą jeża
Tylko, że przecież kierownica śmierdzi przegniłą kupą jeża
Film byłby bardziej przyswajalny dla większości i nie wyśmiewany tak szeroko gdyby nie był zrobiony tak... tak po amerykańsku, pompatycznie, z trzech godzin jedynie kilkanaście minut jest ciekawe i warte zastanowienia (np. monologii tych jakichś profesorów czy wykładowców czy kim oni tam są). Nie mówię, że wierzę do końca w teorie, które są tam podane ale napewno nie wyśmiewam ich tylko dlatego, że zostały podane razem ze wzniosłymi hasłami o przebudzenie i walkę o wolnośc itd., które notabene na tym etapie są prawie jak śmieszne (piszę prawie jak śmieszne bo np. Euro będzie u nas walutą czy tego chcecie czy nie, Słowacy już ją mają i z tego co słyszałem zakupy w Polsce zaczęli robić nie dlatego że jest im do śmiechu...)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
dobry temat...
a ja powiem krociotko:
walczcie o lepszy swiat, walczcie o dobro, zajmujcie sie nieistotnymi pierdolami i haslami stworzonymi po to by manipulowac masami i tak ktos na Was zarobi, czy to produkujac flagi, karabiny, mazaki, spraye... wybor jest jeden - albo zaczniecie dbac o swoje dupe, albo idzcie jak bydlo dalej... tylko musicie wybrac kto bedzie Twoim pasterzem ;P
oj, fak, wyszlo ciut dluzej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- petronikus
- "Nie jestem powergamerem"
Ja jestem praktycznym człowiekiem wiec pewnie chcecie wiedziec do czego moze sie przydac ta wiedza, ano tacy dwaj panowie ESTULIN i JIM TUCKER napisali książke o zakonie ILLUMINATI czyli tych któży naprawde rządzą tym światem, dzieki temu że mają wtyczki w tej grupie dowiedzieli sie ze w listopadzie 2008 będzie kryzys ekonomiczny.... A TERAZ RADA ODEMNIE NA TEMAT PRZYSZłOśCI dzikeki zdobytym informacją..
koniec czerwca, lipiec i sierpien planowany jest jeszcze głębszy kryzys ekonomiczny (CZYLI OSZCZęDNOśCI W BANKU ZAMIENCIE NA ZłOTO przed lipcem 2009) na listopad planowane jest rozszerzenie akcji na PAKISTAN (czyli wojna) nzstepnie odcięcie Chin od złóż roby w SUDANIE - ogólnie ta wszystkie działania mają za zadanie sprowokowanie ataku CHin na ROsje (Chiny bedą chciały sie dobrac do złóż ropy na syberii)
Dobrze wam radze nie trzymajcię PIENIEDZY na Kontach Oszczędnościowych w Bankach tylko w ZŁOCIE bo gdy jest wojna i niepewne czasy to złoto idzie w góre.
koniec czerwca, lipiec i sierpien planowany jest jeszcze głębszy kryzys ekonomiczny (CZYLI OSZCZęDNOśCI W BANKU ZAMIENCIE NA ZłOTO przed lipcem 2009) na listopad planowane jest rozszerzenie akcji na PAKISTAN (czyli wojna) nzstepnie odcięcie Chin od złóż roby w SUDANIE - ogólnie ta wszystkie działania mają za zadanie sprowokowanie ataku CHin na ROsje (Chiny bedą chciały sie dobrac do złóż ropy na syberii)
Dobrze wam radze nie trzymajcię PIENIEDZY na Kontach Oszczędnościowych w Bankach tylko w ZŁOCIE bo gdy jest wojna i niepewne czasy to złoto idzie w góre.
Jezu, ty weź może przestań doszukiwać się masoneri na najwyższych szczeblach władzy a poucz się trochę polskiej ortografii, co?
I nie dręcz tak tego szifta, słyszałem, że Illuminati wysyłają swoją tajną bojówkę masonów-ninja na ludzi którzy na forach nadużywają dużych liter.
I nie dręcz tak tego szifta, słyszałem, że Illuminati wysyłają swoją tajną bojówkę masonów-ninja na ludzi którzy na forach nadużywają dużych liter.
Uerph.