Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Matnia się zaciska, i wkrótce , biedni chałaśnicy zostaną otoczeni, ha ha. Choć jak widzę zdecydowaliście się bronić pałacu Morathi to jego upadek jest kwestią czasu :P . Ja tymczasem po zdobyć 33 ruszam w stronę Caledoru, by tam wybić resztę wyznawców mrocznych potęg :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

a potem się obudzisz :P

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Z wielkim kacem. Przynajmniej w Arenie Ci nosa utrę :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Kampania dopiero minęła połowę. Dużo się może jeszcze zmienić.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Nie zmienia to faktu, że wygrywamy he he 8) .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

możesz podziękować chaos'owemu dowództwu za to :D

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Artein pisze: War of the Beard - wygrały krasnoludy
A wiesz czemu? A no dlatego, że HE były frakcją limitowaną i reszta graczy, którzy nie chcieli grać DE po prostu poszła do krasi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Deather
Chuck Norris

Post autor: Deather »

która grupa chaosu wbila w 45 ? jestem w 44 (Illuandil 18/2/0) i może czas przestac byc rogue ...

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

ciężko sprawdzić na forum Ulthuanu? :roll:

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

widać ciężko, ale powiem że wbija się w te okolice właśnie Horde from the East, czyli polska pierwsza brygada(pancerna), odezwij się w sprawie przyłączenia do Warkseer'a na tym forum lub do Drizzt'um'Gorr' a. On powie co i jak :wink:

ps. bycie rogue jest fest :P

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Taki z Ciebie rogue jak ze mnie elf ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

cooo, elf! myślałem że jesteś poczciwym Dawi Zharr! Kolejna sztuczka elfów, nawet byli kompani mają spiczaste uszy! Zdrada!

ps. no rogal jestem :P

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Dostajemy w dupe troche...
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

nie mówisz nic nowego, było to widać już od samego początku :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No chaosnicy całkiem ładnie mnie zaskoczyliście, ja już myslałem, że to po was, a Wy się jeszcze silnie odgryzacie. W każdym bądź razie w 35 całkiem ładnie daliscie nam w dupe, prawie kazda armia w grupie przegrała, co mnie trochę dziwi bo w poprzedniej turze prawie wszystkie wygrały. Dziwi mnie jeszcze jedna rzecz, otórz stosunek kilsów był 24 - 26 dla mojego przeciwnka, wiec chyba powinien być remis, a tymczasem ja przegrałem :roll: . No cóż to moja pierwsza porażka od dłuższego czasu.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

to że wygrał przewagą dwóch modeli to może oznaczać że zabił ci więcej jednostek "elitarych" a ty mu zabiłeś wyłącznie zwykłe jednostki, tak czasem bywa.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No w sumie racja bo COKs poszli się w tej walce j*****ć. No i paladyni Khaina też dostali po uszach, a wojownicy ponieśli małe straty i prawie wogole nie wzięli udziału w walce.

Awatar użytkownika
galahar
Mudżahedin

Post autor: galahar »

Your army pillaged through enemy territory and all fled before them, but no one was willing to give them battle.

Hmmm coś elfy ostatnio uciekaja przed moimi noobami :D Żaden nie podejmie wyzwania?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Ja moge to samo powiedzieć o chaośnikach :wink:

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Galharen, your army engaged a Hordes of Anar army led by Chujogwalt Juszczenko. Your army deployed in Balanced - Harassment formation while the enemy deployed in Balanced - Combined Assault formation. Your army massacred the enemy.
...miło wiedzieć, że trafia się na rodaka :wink: :lol2:

ODPOWIEDZ