Wfb Komiks Luksusowy
Re: Wfb Komiks Luksusowy
KIEDY NOWY KOMIKS DO WAFLA PANA?
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Coś mi się wydaje, że komiks umarł śmiercią naturalną, a szkoda, wielka szkoda
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Ta wakacje niektórzy mają, a ja marzę o urlopie...
Złóżcie się Jasiowi na zielone, to Wam narysuje kolejne odcinki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Komiks komiks gdzie jest komiks .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Chamy, prostaki i złodzieje w tym kraju! Nawet komiks z forum ukradną!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Jasiu rusz dupe. Tyle sie wydarzyło od tamtego czasu na scenie battla a Ty śpisz
No własnie lud domaga się komiksów!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...