Border Princes WAP/Mobile -- zapotrzebowanie?
Border Princes WAP/Mobile -- zapotrzebowanie?
Howgh!
Jako posiadacz nienajnowszego buraka (Ericsson W660i -- gra muzykę, długo trzyma na baterii i działa pomimo twardego traktowania, więc nie będę zmieniał) oraz, jak chyba każdy z nas, osoba płacąca kosmiczne pieniądze za kilobajty ściągane na komórkę, lubię sobie czasem z buraka wejść na internet na strony WAP/Mobile-friendly. Czyli bez żadnych layoutów i grafik, tylko tekst i hiperłącza.
Pomyślałem więc o zrobieniu wersji (stylu/layoutu) Border Princes dla szybkiego i niedrogiego dostępu z komórki. Bo czasem trzeba sprawdzić Kwestię Zasad albo poczytać kolejną napinkę, a o otwarte wifi na turniejach niełatwo
Różnica byłaby mniej więcej taka:
http://www.delica.ca/forum/ -- wersja normalna
http://www.delica.ca/forum/mo/ -- wersja na buraka
Jak tam, zebrałoby się na tyle dużo chętnych, że warte by było zachodu?
Jako posiadacz nienajnowszego buraka (Ericsson W660i -- gra muzykę, długo trzyma na baterii i działa pomimo twardego traktowania, więc nie będę zmieniał) oraz, jak chyba każdy z nas, osoba płacąca kosmiczne pieniądze za kilobajty ściągane na komórkę, lubię sobie czasem z buraka wejść na internet na strony WAP/Mobile-friendly. Czyli bez żadnych layoutów i grafik, tylko tekst i hiperłącza.
Pomyślałem więc o zrobieniu wersji (stylu/layoutu) Border Princes dla szybkiego i niedrogiego dostępu z komórki. Bo czasem trzeba sprawdzić Kwestię Zasad albo poczytać kolejną napinkę, a o otwarte wifi na turniejach niełatwo
Różnica byłaby mniej więcej taka:
http://www.delica.ca/forum/ -- wersja normalna
http://www.delica.ca/forum/mo/ -- wersja na buraka
Jak tam, zebrałoby się na tyle dużo chętnych, że warte by było zachodu?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
IMHO zbędne
drugi link mi sie nie otwiera.
Ja osobiscie nie korzystam z internetu przez komorke wcale, mimo ze moj burak taka funkcje ma Jest to jednak na pewno krok, ktory, jak nie teraz, to w bliskiej przyszlosci bedzie obligatoryjny dla kazdego szanujacego sie miejsca w sieci. Wiec jesli nie brakuje Ci checi i czasu, to nie powinienes sie chyba ogladac na nas, malkontentow
Ja osobiscie nie korzystam z internetu przez komorke wcale, mimo ze moj burak taka funkcje ma Jest to jednak na pewno krok, ktory, jak nie teraz, to w bliskiej przyszlosci bedzie obligatoryjny dla kazdego szanujacego sie miejsca w sieci. Wiec jesli nie brakuje Ci checi i czasu, to nie powinienes sie chyba ogladac na nas, malkontentow
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
popieramGlorfindel13 pisze:Ja uważam że pomysł dobry zwłaszcza jeżeli ktoś ma w kompie radiówke bo czasem są problemy z sygnałem i do strony z regulaminem turnieju ciężko się przebić a obadanie go z telefonu ułatwiło by sprawe
zwłaszcza że jak to często powtarzam:
Lepiej mieć i nie potrzebować, niż nie mieć i nie potrzebować!
Supeł, no niby tak, ale to wymaga realnego czasu i pracy, których nie zamierzam poświęcić na zapomniany potem serwis. Jak to już kiedyś powiedziałem Szafie -- za stary jestem na robienie kiepskich i nieużywanych sajtów
/facepalm
Jak będzie potrzebny, będzie mi się chciało. Jeśli miałbym korzystać sam jeden -- nie będzie. Proste?
Jak będzie potrzebny, będzie mi się chciało. Jeśli miałbym korzystać sam jeden -- nie będzie. Proste?
Powiedział najbardziej wyluzowany z moderatorów