Lista Ligowa - skład (2008/2009)
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Lista Ligowa - skład (2008/2009)
Wadomo o czym tu piszemy
Nowa tabelka juz wisi w osobnym temacie, jakby ktos zmienial przedstawiciela, nowy osrodek by sie nalazl to pisac tutaj
Nowa tabelka juz wisi w osobnym temacie, jakby ktos zmienial przedstawiciela, nowy osrodek by sie nalazl to pisac tutaj
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, o 19:38 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o podmianę jednego miejsca dla Ośmiornicy. Za Rejkiego niech wejdzie Ypsilanti bo Rejki aktualnie gdzieś skoszarowany służy dzielnie matce ojczyźnie.
A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Reprezentantem Klubu Woja Wciska Wciska z Ostrowa Wielkopolskiego zostaje Boski - prosze nadac mu prawa do pisania tutaj zamiast mnie
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Szmaja sprawdz czy wszystkie kluby zorganizowaly conajmniej 3 lokale na sezon i conajmniej 1 w przeciagu pol roku.
Szmaja ogarnij w koncu sklad LL , bo ty sie tym zajmowales , a amba wciela calego Cie...
Szmajson, możesz mi podesłać jakąś listę osób uprawnionych do głosowania na mastery ?? Chcę weryfikować czy głosy są prawidłowe i mieć listę kto jeszcze nie zagłosował.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Dodajcie uzytkownika swieta_barbara
W sobote Jeźdźcy Hardkoru zorganizowali 3 lokal w tym sezonie:).
458 2008-11-08 Kik Ass Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Single Strona www Zaliczony-> Wyniki
520 2009-01-10 Czas Apokalipsy Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Pary Strona www Zaliczony-> Wyniki
597 2009-03-28 Hardkor Grać Kurde Mać Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Drużynowy Strona www -
W sobote Jeźdźcy Hardkoru zorganizowali 3 lokal w tym sezonie:).
458 2008-11-08 Kik Ass Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Single Strona www Zaliczony-> Wyniki
520 2009-01-10 Czas Apokalipsy Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Pary Strona www Zaliczony-> Wyniki
597 2009-03-28 Hardkor Grać Kurde Mać Warszawa Jeźdźcy Hardkoru Lokalny 2000 Drużynowy Strona www -
Szmaja tylko moze dodawac i usuwac , a sie nie odzywa , szczegolnie teraz gdy potrzebny jest aby rozliczyc ludzi z lokali...