Podpiąłem banery (mamy fajnych reklamodawców -- klikajcie i kupujcie u nich!) do wszystkich pięciu aktywnych szablonów (prosilver, subsilver2, redsilver3, darkfantasy, 610nm).
Pozostałe cztery wywaliłem ze względu na mikrą ilość korzystających zeń użytkowników. Mając jakąś zmianę (jak np. te banery) do wprowadzenia w wyglądzie forum, zdecydowanie wolę grzebać w 5 niż w 9 szablonach (z czego każdy o zupełnie innej strukturze).
Właściwie to najchętniej grzebałbym w 1-2, ale skoro tak marudziliście na RedSilver, to dzień dziecka potrwa jeszcze przynajmniej do czasu zmontowania przez Wafiego jakiejś oficjalnej i zjadliwej skórki
Pomigracyjny szampan i kac
Re: Pomigracyjny szampan i kac
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
SOA#1: U mnie działa
(odznacza poprawnie)
A może po prostu ikonki się mylą? Zobacz dokładnie opisy po najechaniu kursorem na to kółko z kartką na lewo od tematu.
(odznacza poprawnie)
A może po prostu ikonki się mylą? Zobacz dokładnie opisy po najechaniu kursorem na to kółko z kartką na lewo od tematu.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mam pytanie: gdzie mam wpisać swój adres e-mail, żeby się wyświetlał gdy ktoś wejdzie w "zobacz profil"? w poprzedniej wersji adres i opcja "wyślij e-maila" wyświetlały się automatycznie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
mi też nie odznacza już przeczytanych tematów
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
Hmm, sprawdziłem: odznacza, ale
1) wciąż są na search=newposts
2) jest ta sama grafika do przeczytanych co nieprzeczytanych -- potrzymajcie kursor myszy nad ikonką i zobaczcie opis
Czyli -- czas na zabawę z grafikami
1) wciąż są na search=newposts
2) jest ta sama grafika do przeczytanych co nieprzeczytanych -- potrzymajcie kursor myszy nad ikonką i zobaczcie opis
Czyli -- czas na zabawę z grafikami
no faktycznie na jednym skinie były takie same ikonki od przeczytanych i nieprzeczytanych postów... ale forum dalej nie działa poprawnie.
Działy nie odznaczają się jako przeczytane... tematy są przeczytane, a dział dalej wyświetla się jako 'nowe posty'. irytujące...
edit..
a dokładnie... czasem się odznaczają a czasem nie...
Działy nie odznaczają się jako przeczytane... tematy są przeczytane, a dział dalej wyświetla się jako 'nowe posty'. irytujące...
edit..
a dokładnie... czasem się odznaczają a czasem nie...