4x4 w Imperium Gier - finały

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: 4x4 w Imperium Gier - finały

Post autor: ksch »

Hehe, a ja myślałem że ten tekst o ustawianiu wszyscy wezmą za oczywisty żart. Hypnotic chyba nie myślisz, że sprzedałem to na poważnie :mrgreen:
Było 13-7 dla mnie dzisiaj, zobaczymy jak będzie dalej.
Co do umiejętności to dla mnie Oskar jest najlepszy z tych, którzy u nas grają IMHO. Butan zaraz za nim, a dalej kawałek Skaven i Dydek. Raptora zawsze będę szanował za perfekcyjną wprost grę lizimi na kawie i nienapinkowe rozpiski. A to, że to u chłopaków podlane jest sporą dozą buty, no cóż... :mrgreen:

Skaven, Raptor - gracie ze sobą w tym tygodniu, żeby te gry, tak jak pisał Hypnotic szły jakoś symetrycznie?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

co do babrania się w bajorku...
Natomiast Ty z całym szacunkiem (gdzieś to słyszałem) mocno chwalisz się swoim siusiakiem.. ale masterach chyba coś Ci opada.. bo jakoś nie wiedziałem Cię na topowych miejscach.
A ja cię w ogóle nie widziałem na żadnym masterze a zaliczyłem ich w piszdu :P . Może weż ta teoretycznie hiper turbo rozpe na 9 rydwanach i zobaczymy gdzie siadziesz, bo ja mysle ze gdzies miedzy Dildem a Artusiem.
A tak na marginesie to gdzieś słyszałem że ten kto wbija na czyjegoś siusiaka, sam ma małego i wiotkiego.

Skaven jest boski wszyscy to wiedza :mrgreen: . Jakby był taki jak napisał i mówił tak jak pisze to bym z nim pokoj zawarł i na stara nie wbijał, a może by się nawet nasze stare zapoznały w końcu w jednej dżungli drzewa łamią :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

W tym tygodniu niestey nie mam czasu z nikim zagrać. W przyszłym tygodniu coś zacznę grać bo też bym chciał to skończyć jak najszybciej, ale myśle ze pójdzie nam to sprawnie w miarę :)

A co do ustawiania wyników to miałem cichą nadzieję właśnie że ktoś to łyknie, ale skoro Krisu to jeszcze podkręcił to wtedy na bank ktoś to musiał łyknąć, uwielbiam tak ludzi spinać XD

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

GRAJMY W LUDZIKI W TA SOBOTE XD
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

ksch pisze:Hehe, a ja myślałem że ten tekst o ustawianiu wszyscy wezmą za oczywisty żart.
CBA juz podsluchy zaklada :D
ksch pisze:Proponuję tą albo kolejną sobotę. Co Wy na to?
Kolejna sobota jest swiateczna wiec nie bardzo frekwencja bedzie.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

NO TO SIADŁO
Obrazek

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

bo co jak co ale bez urazy dla Arbaala ale Raptor na bank by go 2 razy pocisnął minimum 15:5
Zdanie wycięte ale dlatego że nie ma w nim żadnej racji [-X
Fakt że Raptor ma więcej umiejętności i doświadczenia w grze ale na podstawie tego nie można stwierdzić że bankowo przegram :wink: Skaven przewidział byś że orki Charkiego wygrają z DE Raptora 19:1 :?: :D Za dużo w tej grze zależy od kości. W moim przypadku zdarzały się sytuacje w których wypłacając psami 12 ataków na 3+ trafiają tylko 3 a czasem robiąc 7 ward'ów na 5+ wyrzucam 4 szóstki i 3 piątki broniąc się przed wszystkim.

W piątek gram z Kamilem :D

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No tak, ale przy taki załozeniu mozna też nie brać skroli i stwierdzić że magowie przeciwnika sie pozabijają. Zakładamy że rzuty sa w miarę normalne i ze Raptor pomyślał i wystawił 20-30 kuszników i 2 bolce XD Danonki strasznie tego nie lubia a szczególnie jak ktoś kiperem gra :)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Skaven przewidział byś że orki Charkiego wygrają z DE Raptora 19:1
Sorry Arbuś ale miedzy toba a Charkim jest ogromna przepasc, on potrofi wykorzystac czyjegos niefarta. A tak na marginesie to tak jak juz Skaven wspomnial danonki nie lubia 4 bolcy kuszkikow i shadow a do tego teen smiercionosny asasin a kiling blowem na biedne pieski czy heralda :mrgreen:
Obrazek

Bober
Wałkarz

Post autor: Bober »

Moje danonki z keeperem lubią 4 bolce i kuszników 8)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

No właśnie - ja bym tak nie disował Keepera, niektórzy umieją na nim grać lepiej, inni gorzej, chociaż i tak wrona lepsza :mrgreen:
Dajmy już spokój temu sporowi o umiejętności, napiszę już tylko jedno: Arbaal twierdziłeś, że poddajesz bitwy bo czujesz, że nie masz szans. Teraz piszesz, że jednak miałeś, jakie więc były powody Twojego poddania :?: Czy czasem nie pisałeś czegoś o grupie z dwoma graczami HE i Twojej doń niechęci #-o [-X

To, co turniej w sobotę? Cinka raczej nie będzie, więc musi się z 7 osób zapisać. Raptor jak rozumiem bankowo.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Pewnie ja z młodym albo sam ja :)

Bober ale nie takie bolce o jakich myślisz XD

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

bankowo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Eh dzieci dzieci !! jeśli ma być turnije to szybki i na malutkie punkty .. ok ? Bo Ja o 18 w sobote lece na koncert a wiadomo ze jak mnie nie bedzie to turnieju nie bedzie bo co to za turnije gdzie nie ma kto zająć ostatniego mniesjca :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=cQsZ2O1MACI <- nowy hymn legionu ?? :D
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Shit XD Jest ok ale Lublin ma tytuł Master of Czoko wiec im to zostawiamy, do legionu bardziej pasuje to http://www.youtube.com/watch?v=xJ1yfEFs ... re=related

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Hipno, Kris, ktoś jutro chce do 4x4 grać?

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

No właśnie też chętnie zagram z którymś z was... :)
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Skaven ja jutro nie dam rady, wstępnie przyszła środa ale to napiszę jeszcze, ewentualnie liczę że olejesz swoje zajęcia we wtorek ;)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Ja gram w poniedziałek z Hypnotikiem, a potem dopiero po Waszych grach ze sobą. A czy Ty Raptor nie mówiłeś mi przypadkiem parę godzin temu, że nie chce Ci się grać jutro do pucharu? Co się zmieniło? Czyżby konieczność kombinowania na koniec była aż tak ważna? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Jeśli przybieramy postawe ze kombinatorem jest ten kto chce ustawić się tak żeby grac w danej kolejnosci, to takze ten ktory wymusza na innych żeby grali w innej kolejności jest kombinatorem.

:P

ps: my dzisiaj składamy lizaki z undeadem w kryjówce
Obrazek

ODPOWIEDZ