Mapet Show
Moderator: Ziemko
Świetny, zwłaszcza że to bretończycy
Niezłe łuski na GS
Niezłe łuski na GS
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Jaro pisze:Super konwersja, ale jakoś ten bretończyk bardziej by mi pasował w paszczy niż w ręce.
zasugerowałem się ostatnim zdjęciem i myślałem że właśnie jest w paszczy...
No to faktycznie, tylko tego brakuje
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
w paszczy nie wyglada by zbyt dobrze.... poniewaz figurka jest zbyt statyczna... zeby pasowal do paszczy...i musial bym calego bretonca ulepić, a to zajeło by mi z rok a jesli chodzi o lance to napewno zostanie ona zamieniona na miecz, tele że narazie nie mam mieczyka
dzieki za wszystkie komentarze i uwagii
dzieki za wszystkie komentarze i uwagii
hmm fajny niby ale jak on moze trzymac w lapie bretonca
powinien lezec na ziemi a carnosaur wraz z saurusem sobie robia uczte
w koncu nikt niezna tak swego wierzchowca jak sam oldblood ]:->
powinien lezec na ziemi a carnosaur wraz z saurusem sobie robia uczte
w koncu nikt niezna tak swego wierzchowca jak sam oldblood ]:->
Kawal dobrej roboty Mapecisko !!!
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
mam pytanie?? jak uzyskałeś ten świetny wizerunek wody??? ponieważ to chyba niejest WATER EFEKT (niesądze żeby to był on:p)ale morze podaj mi jak to zrobiłeś:D bede wdzięczny.
ja nie jestem pewien ale to wikol chyba