![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jakoś pomysł mi się ani nie podoba, ani wykonanie mnie nie śmieszy, a tym bardziej nie zachęca by zacząć wierzyć w Boga.
IMO kiepskie to wszystko.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
lub "idzie wiosna, czy Ty w tym roku oddasz nerke?"Tomash pisze:No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
Ktoś już kiedyś napisał, że po wypadku przy prędkości (150-200) km/h to raczej się już nic do przeszczepu nie nadaje.Tomash pisze: Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"
-Czemu nie ma czarnych Zydów?
-No bo kurwa bez przesady...
Zniszczyło mnie w 1:06 "turn around bitch!"
No to żeś pojechał... Allach to po arabsku Bóg - nic więcej - nic mniej. Mówiąc czuby od Allacha obrażasz nie tylko całą kulturę Arabską, ale także wszystkich którzy wierzą w któregokolwiek z Bogów...Szczurza Jucha pisze:That's fucking retarded ^^
Ale póki robią to po polsku z Biblią to luz. Gorzej jak w jakims popularnym języku zrobią coś takiego z Koranem, a te wszystkie czuby od Allaha się o tym dowiedzą. Wtedy będzie dym.