Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wedlug mnie i tak jest lepiej. W tej armi nie jedne rogi cie czekaja i sobie napewno pocwiczysz jeszcze robienie kosci i innych takich.
Wazne jest zeby podgladac innych jakie sztuczki robia przy swoich pracach.
szczerze to nie mam duzo ogrow do pomalowania a czasami naprawde nieche mi sie poprawiac starych jak mam jeszcze qpe nowych
Wazne jest zeby podgladac innych jakie sztuczki robia przy swoich pracach.
szczerze to nie mam duzo ogrow do pomalowania a czasami naprawde nieche mi sie poprawiac starych jak mam jeszcze qpe nowych
Otóż to. Jakbym chciał przemlować to co mi się nie podoba to pewnie bym nigdy swoich TK nie skończył, a tak jest nadzieja, że przed 50 skończęMisiek pisze:szczerze to nie mam duzo ogrow do pomalowania a czasami naprawde nieche mi sie poprawiac starych jak mam jeszcze qpe nowych
Ogry na stół są OK. Ot taki TT
Ok, przemalowałem Tyrana i Ironów. Twarze malowane w barwy plemienne, Tyran ma rogi przepłukane washem 50% woda 50% brown ink. Zlikwidowałem też krew na broni Tyrana, dodałem pułapkę i łańcuch na podstawce.
EDIT: Tyran w ostatnim przemalowaniu
EDIT: Tyran w ostatnim przemalowaniu
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, o 12:55 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.
No, przerobiłem podstawkę na wiosenną, dopieściłem metaliki ostatnimi highlitami, poprawiłem skórę. Dodałem tatuarze na plecach irongutsów.
@Kacper: Heh, nie pomyślałem o tym, mam taki kiepski nawyk, gdy coś updatuję :/
@Kacper: Heh, nie pomyślałem o tym, mam taki kiepski nawyk, gdy coś updatuję :/
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 18:03 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.
no no no
po za sniegiem ]:-> to fajoskie
zloto fajnie wyszlo
po za sniegiem ]:-> to fajoskie
zloto fajnie wyszlo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
figsy super. tyran ladny chociaz mi sie glowa nie podoba. nie zeby malowanie bo jest gicior ale sam jej ksztalt taki jakis:P:P:Pironi tez ladnie lubie jak metal wyglada jak stal a nei jak zardzewiala pucha. jedyne co troszke mi nie pasuje to ta krew na kataju irona chyba dowodcy. reszt git
edit: wlasnie cos zauwazylem. na udach tyrana sa kawalki blachy pewnie jakis pancerz. ladnie wymalowane, bardzo ladnie , a wlasnie ten iron z tym felernym katajem troszke nienaturalnie reke trzyma imo
edit: wlasnie cos zauwazylem. na udach tyrana sa kawalki blachy pewnie jakis pancerz. ladnie wymalowane, bardzo ladnie , a wlasnie ten iron z tym felernym katajem troszke nienaturalnie reke trzyma imo
Głowa Tyrana ma być nienaturalna - znacie kogoś, kto ma pięć podbródków? Do oryginalnych dwóch dorobiłem trzy z green stuffa, ma być wielki i gruby w końcu W ogóle głowa powstawała z wielu części - hełm metalowy odpiłowany z "oryginalnej" głowy Tyrana, pół gęby plastikowej z ramki Bullsów, uszy, nalana szyja, kark i wspomniane podbródki dorzeźbnione
male ale... czy glowy kolegow ogrow nie powinny byc innego koloru/ miec inne tatuaze niz jego kompani? [chodzi mi o glowy przy pasie tyranta...]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
no spoko to nie problem jak dla mnie. lewa prawa a skad te zwaly miecha i tluszczu maja wiedziec ktora strona jest ktora a co do wykanczania. uwazam ze te glowy naleza do tych ktorzy skakali do tyrana i probowali mu zabrac przywodztwo