Moderatorzy LL

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Moderatorzy LL

Post autor: thurion »

moze mi sie nudzi piszac magisterke ;) ale chcialem dodac swoje 3 grosze w w.w. temacie...

mianowicie uwazam ze Modowie LL w tym sezonie poza Scimim to totalna porazka :)

Szmaja, robi kawał dobrej roboty z rankingiem, ale na forum jest rzadko, moim zdaniem powinien pelnic role podobna do Adeona, czyli honorowe miejsce na LL, tak jakby 4 'honorowy' mod

Ziemko, wiadomo, mega spoko ziom, ale mysle ze sam przyzna ze w ostatnim czasie ma coraz wiecej na glowie i coraz mniej wspolnego z WFB...

Scimi, przez caly sezon spisywal sie dobrze, co prawda w najbardziej newralgicznym momencie dostal delegacje bez dostepu do neta...

A dlaczego caly temat?
Mamy juz 2 tydzien nowego sezonu i nie ruszylo ani glosowanie o nowych modach, ani glosowanie o LS, ani glosowanie/glosowania o kapitanie teamu Euro.
W instytucji ktora mozna do naszej LL porownac, czyli sejmie ;) cos takiego byloby totalna kompromitacja.

Droga LL, wybierajac modow na nowy sezon miejcie na uwadze kto ile czasu siedzi na forum i jak mocno aktualnie jest wkrecony w WFB, a nie to kto jest najbardziej spoko ziomem ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Zgadzam sie co do Szmajsona, natomiast jesli chodzi o Ziemka, to moim zdaniem daje rade.
A jakie ewentualnie proponowalibyscie kandydatury?
Moim zdaniem moderatorem musi byc osoba z duzym powazniem w srodowisku i spedzajaca opor czasu przy kompie.

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Bless, Marek Golan jeżeli się zgodzą ofkors.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Thurion nie chce pisac ile glosowan zakladalem o ile rzeczy trulem dupe iloma sie zajmowalem. Niezawsze mam czas , ale od tego jest jeszcze 2 pozostalych modow zeby zajmowac sie lista. Nazwanie mojej pracy totalna porazka jest dla mnie conajmniej obrazajace. Ja na sile nie mam zamiaru pchac sie do stolka moderatora , bo korzysci z tego zadnych, glosowanie pokaze jak uwazaja inni czlonkowie LL.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

na LL praktycznie nic sie przez caly rok nie dzieje, zajmujace sa moze ze 3-4 tyg pod koniec sezonu/na poczatku sezonu, mysle ze mozna byc w tym czasie bardziej aktywnym

moze po prostu zwiekszyc liczbe modow? tak jak napisales korzysci zadnych z tego nie ma, a chyba im wiecej kompetentnych osob tym lepiej

mi ostatnio imponuje Xet, w kwesti kandydatur

pzdr

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Robisz burze w szklance wody ze nie ma glosowan na moderatorow i LS , a sklad LL na nowy sezon dopiero niedawno sie wyklarowal. Mamy robic glsoowanie w starym skladzie z zeszlego sezonu? Obok Malala jestes pierwszym pieniaczem RP centralnie...

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Ssij [-X
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Ziemko pisze:Robisz burze w szklance wody ze nie ma glosowan na moderatorow i LS , a sklad LL na nowy sezon dopiero niedawno sie wyklarowal. Mamy robic glsoowanie w starym skladzie z zeszlego sezonu? Obok Malala jestes pierwszym pieniaczem RP centralnie...
jak to pisze to nie leci mi piana z pyska ;) pisze co uwazam :)

4 modow + Szmaja IMO byloby OK

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Ziemek, to wytłumacz mi może, czemu jeszcze nie ma głosowania na nowy skład moderatorów LL i nowy skład LS?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Sklad LL na nowy sezon uformowal sie kilka dni temu i dlatego czekalismy z zglaszaniem kandydatow i glosowaniem...

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

eee... tam marudzicie.

Dla Was wszystko musi być na gwałt, kiedy większość rzeczy była robiona bardzo dobrze przez modów. Uważam, że każdy z nich wypełnił swoje zadanie

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Pisanie ze Ziemko jest malo aktywny to duza przesada Thurionie. Przeprowadzal bardzo wiele glosowan, niejedno z wlasnej inicjatywy (czasami nawet nieco za szybko ;-). Nie rzadko nawet wtedy gdy mało komu się chciało poruszać dany temat. Zbierał podatki za mastery ostatnio, i na forum też często bywa. Nie daj sobie zaciemnić całego roku pracy przez ostatnie parę dni...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

dlaczego moderatorow LL musi byc sztywno 3, nie da rady przeprowadzic glosowania nad zwikeszeniem ich liczby do 5 i zrobienia 2 liderow LL? wtedy i Ziemko i Szmajson byliby liderami, a mocno udzielajacy sie Xet i Kacper mogli zostac moderatorami ;)

co o tym myslicie?

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

mysle ze sie nudzisz :wink: :)
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

po prostu mysle ze jak komus sie chce cos tam robic, to powinien miec zwiekszona mozliwosc dzialania, wszyscy wiemy ze za organizacje i zajmowanie sie WFB nikt nic nie placi.. wiec moim zdaniem trzeba korzystac z ludzi ktorym w danym okresie czasu sie chce, wiadomo ze nikomu nie bedzie sie chcialo dzialac wiecznie, chyba :mrgreen:

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

W chwili obecniej jestem w trakcie (od tygodnia) przeprowadzki.

W niedziele wieczorem bede mial kontakt z baza :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

ODPOWIEDZ