Dzięki za fajny turniej !
Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie.
Sory Thurion za moje dziury w głowie. Te pierwsze tury były dramatyczne.
Złota zasada do zapamiętania i wdrożenia
pozdro all
Skillmaker V - Gdańsk Morena 17.05.2009 !!!
Dziękuję wszystkim za grę.
Jeśli chodzi o wątpliwą szarżę na maszyny to w uściśleniach sędziowskich http://strony.aster.pl/barbaros/uscpl.pdf w rozdziale IV w pkt. 7b jest napisane, że pod maszynami wymagana jest podstawka min 40x40 mm, przy braku podstawki wszelkie wątpliwości rozstrzygane są na korzyść przeciwnika.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o wątpliwą szarżę na maszyny to w uściśleniach sędziowskich http://strony.aster.pl/barbaros/uscpl.pdf w rozdziale IV w pkt. 7b jest napisane, że pod maszynami wymagana jest podstawka min 40x40 mm, przy braku podstawki wszelkie wątpliwości rozstrzygane są na korzyść przeciwnika.
Pozdrawiam
- Szrederator
- Chuck Norris
następnym razem dla farciarza co innego bo miarki już mam dwie fajny turniej miłe bitwy
Ps.jaki następny parówka czy drużynówka?
Ps.jaki następny parówka czy drużynówka?
jak wiadomo najbardziej przegiętymi armiami gra najwięcej osób wiec trzeba przyciac krasie i DEDwarfs 6
DE 5
Turniej jak zawsze fajny, system odnoszenia stołów sie spisuje w 100%
pozdro
PS kiedyś można zrobić turniej parowy bo duże pkt się zaczynają nudne robić
Duze pkt nigdy nie są nudne;)
- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
Parówkę zróbcie! Muszę z malinem zagrać.
Xet.Dalej kibicujesz lechowi i śląskowi?
Xet.Dalej kibicujesz lechowi i śląskowi?
Gdzie jest EIS?
do DMP raczej beda duze pkt, po DMP przyjdzie czas na odprezenieKołek pisze:
PS kiedyś można zrobić turniej parowy bo duże pkt się zaczynają nudne robić
z tego co mi wiadomo nastepna bedzie 3 os druzynowka, planowana na koniec czerwca (Wielki Dracon ma byc podobno jednak 11-12 Lipca, wiec prawd lokal bedzie 2 tyg wczesniej)
do tej pory ostatnia osoba, ale jesli zacznie sie pojawiac tendencja do specjalnego poddawania i lamienia bitew zostanie wprowadzony system uznaniowy (fartowna sytuacja itp)Drwal pisze:a kim jest farciarz turnieju? To ten kto ma najmniej pkt?. Czy jakaś fartowna sytuacja czy co?
pzdr
Dobrze dobrze...widac nie bedzie moze trzeba szukac armii zastepczej jeszcze niech bedzie na 2350 tylko(Wielki Dracon ma byc podobno jednak 11-12 Lipca,