DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Re: DIPPING - TESTOWANIE
Jeśli będe bejcował Altaxinem Orzechem Włoskim to jakie kolory dać koniom? (bejcuje horsmenów i knightów)
Brązowy- Bestial Brown, czy możę jakiś inny?
Brązowy- Bestial Brown, czy możę jakiś inny?
Nie wiedziałem pola kukurydzy, ale dziki łubin wydaję się być ok:)Kefas pisze:może lepsze byłoby pole kukurydzy? :>Varulf pisze:... zakup mojej żony - dziki łubin firmy Busch
Co do rozwadniania bejcy to chyba każdą lepiej rozwodnić. Kupiłem Sadolin i sprzedawca powiedział mi, że to jest rzadsza bejca a figurkę oblepiła strasznie
A co do nakładania bejcy to ja trzepie a potem zdejmuje nadmiar pędzelkiem ale efekt i tak nie jest najlepszy. I jestem ciekawy jak można tak dobrze wybejcować figsy.
Jak myślicie może ten sadolin się po prostu nie nadaje, albo go bardziej rozcieńczyć ?
A co do nakładania bejcy to ja trzepie a potem zdejmuje nadmiar pędzelkiem ale efekt i tak nie jest najlepszy. I jestem ciekawy jak można tak dobrze wybejcować figsy.
Jak myślicie może ten sadolin się po prostu nie nadaje, albo go bardziej rozcieńczyć ?
- Kamil Kiwi
A ja myślę żę właśnie za bardzo ją rozcieńczyłeś i bejca spłyneła, no chyba że za dużo trzepałeś elfowi.
Za jakiś czas wrzuce zdjęcia chaosu, tylko aparat kupię.
Za jakiś czas wrzuce zdjęcia chaosu, tylko aparat kupię.
- Kamil Kiwi
Do bejcy się zawsze dodaje benzyny lakowej. Bejce są gęste.
- Kamil Kiwi
Wczoraj sobie próbowałem bejcowania.
Chaos schnie. musze je polakierować na matt.
figurka na zdjęciu wygląda gorzej niż w realu.
Chaos schnie. musze je polakierować na matt.
figurka na zdjęciu wygląda gorzej niż w realu.