Jungle Swarms
Moderator: Ziemko
Jungle Swarms
Powiedzcie czy gra się na Swarms? Ja zaczynam dopiero grać lizardmenami. Prosze napiszcie czy gra sie Swarms? Dziękuje z góry.
-
- "Nie jestem powergamerem"
już nie sa tak mocne jak w poprzedniej edycji bo łatwiej się je rozwala, ja ich nie biorę, ale ja też gram dopiero miesiąc
Sorki, ze to mowie, ale straszne zmieszanie robicie panowie tak jak z tym tematem o kawie juz taki jest do jasnej cholery!. Co do tematu to swarmy w tej ed. są do dupy bo sie sypia, a drogie jak chu.. i nie ma sensu ich wystawiac strata pkt. A jak nie wiesz, czy sa dobre to pograj na nich i zobaczysz. W ten sposob najlepiej to sprawdzic. Ogolnie to plewy z tych swarm'ów.
Taak, kiedys brałem 4 Swarmy jako obstawę do Slanna i były rewelacyjne. Teraz rozkleiłem i mysle nad dodaniem tych wężyków i jaszczurek na inne podstawki...
a ic ze swarmami cale 60 pts za baze a mozna miec za to oddzial skinkow
co prawda moga cos dla kroxowy czy kawalerii przytrzymac w walce ale w tedy trzba kupic 3 4 bazy co daje nam 180-240pts :]
nie wiem jak wy ale zamiast takiego oddzialu wole miec te 3-4stadka skinkow albo oddzial piechoty saurusow kroxow czy kawalerii
co prawda moga cos dla kroxowy czy kawalerii przytrzymac w walce ale w tedy trzba kupic 3 4 bazy co daje nam 180-240pts :]
nie wiem jak wy ale zamiast takiego oddzialu wole miec te 3-4stadka skinkow albo oddzial piechoty saurusow kroxow czy kawalerii
Kiedys 3-4 bazy jako ochrona dla slanna byly piekna sprawa... Zabe zalatwic wtedy bylo bardzo ciezko... Teraz to niech sobie ladnie swarmiki na polce leza
moga sobie ligac ]:-> ale nie an stole w 7 edycji nie ma dla nich miejsca
OWNED Lizaki maja cool bloodTeofil pisze: pkt tańsze i cool blood dostały ;p
Swarmy sa plewne... niema co dyskutowac. Dobre jedynie do zatrzymania czegos na chwilke.
Primo, i najwazniejsze primo. Nie sypaly się...
Proponuję dokładnie go zatem przeczytać, a zwłaszcza zasadę unbreakable w psychologii