TWF

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

TWF

Post autor: Jedy Knight »

From Vincent of Vega:

Just thought I'd let you know that this website is in the process of being moved to a new host. The final insult from our current hosts came this morning when they decided to suspend the site without warning due to what they claim is a script problem.

It will be back up as soon as possible. I'd appreciate that any of the members here that also frequented TWF could spread the word, seeing as I've had to move without letting everyone know in advance.

Thanks
Alex

aka Vincent of Vega
The Warhammer Forum guy.-
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Może chcieliby hosting? :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:Może chcieliby hosting? :)
A masz coś?
Tam jest 5000+ Prawdziwych userów, bez botów i martwiaków....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

http://dreamhost.com/hosting.html
Crazy Domain Insane - czyli najtańszy plan - to moje konto, na którym stoi BP. Konkretnie to jest (obecnie na tym koncie) limit 216GB miejsca i 2.3 TB miesięcznego transferu.

Na razie BP nie wykorzystuje nawet 1% tych limitów. Myślę, że TWF by nawet konto nie poczuło :)

Skontaktuj mnie z osobami odpowiedzialnymi - maila masz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Nie spieszcie się, żeby nie zdążyli regulaminu euro zmienić.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ