Bitwa z Barbem - sobota 1 sierpnia rano w Starym Świecie
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Bitwa z Barbem - sobota 1 sierpnia rano w Starym Świecie
W ramach przygotowań do ETC pragnę testować rozpiski i rozwijać wampirycznego skilla. Dlatego z przyjemnością umówię się na bitwy, na zasady wystawiania ETC, w Warszawie.
Uwaga - tylko z graczami, ktorzy uważają się za dość dobrze ogranych.
Pole bitwy: najchętniej w Starym Świecie, ew. po domach.
Czas - czerwiec, wchodzą w rachubę dni robocze (np. wieczorami, jak ktoś ma stół w domu, albo cały dzień, bo spokojnie mogę wziąć trochę wolnego).
Uwaga - tylko z graczami, ktorzy uważają się za dość dobrze ogranych.
Pole bitwy: najchętniej w Starym Świecie, ew. po domach.
Czas - czerwiec, wchodzą w rachubę dni robocze (np. wieczorami, jak ktoś ma stół w domu, albo cały dzień, bo spokojnie mogę wziąć trochę wolnego).
Ostatnio zmieniony 30 lip 2009, o 22:12 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja Cie moge znowu zmasakrowac, jezeli tego potrzebujesz ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Barbarossa
- Mniejsze zło
A kiedy Ty mnie ostatnio zmasakrowałeś, przyjacielu?
Jutro się umówiłem z Bobrem. W przyszłym tygodniu może się uda coś jeszcze skręcić, dzięki wszystkim za odzew.
Jutro się umówiłem z Bobrem. W przyszłym tygodniu może się uda coś jeszcze skręcić, dzięki wszystkim za odzew.
kto powiedział ze ostatnio
skoro tak to masakruj bobry
skoro tak to masakruj bobry
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
3 lata temu, było -30, jaja odpadały w WCM.Barbarossa pisze:A kiedy Ty mnie ostatnio zmasakrowałeś, przyjacielu?
.
Dziop się rzucał, że che challenge, dostał 20-0, potem jakiś bliżej nieznany noob, kumpel Dziopa się napatoczył i ... pozamiatane... Pomścił kolegę.
Barb postanowił przyoszczędzić scrolla i z kości rozpraszać popychaczkę.
Wyglądał po tym jakby ryba którą zjadł była mocno nieświeża.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Hoho, dobrą pamięć masz. A rozpiską z Gorzowa nie mogę grać na ETC .
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ktoś chciałby się może ustawić na bitwę w sobotę rano w Starym Świecie? Zasady ETC, na tydzień przed mistrzostwami muszę ćwiczyć.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Sorx - nie tym razem - szukam kogoś b. ogranego, to już ostatnie sparringi przed ETC.
Z takimi kryteriami to zostają Ci tylko koledzy z reprezentacji
Ostatnio zmieniony 1 sie 2009, o 08:48 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP