Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Re: Tattoo ...

Post autor: szczurek »

@szczurek
W ogóle ile taka dziara kasy pożera?
Zależy o którą ci chodzi :wink: Za swoja kolor ,5-6 h dziarania jakoś mało zapłaciłem ,aż sam sie zdziwiłem :D

Te rekawy i u Juniora (ktory sobie liczy :wink: ) kilka kafli bedzie moze z 6 ... :mrgreen:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Mam pytanie typowo merytoryczne:P kiedy najlepiej zrobić sobie tatuaż generalnie chodzi o wiek? (mam 17) Nie jestem pewien czy mi się nie rozjedzie itp...

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

zależy gdzie ... rób na łapie itp. tam zbytnio nie utyjesz/schudniesz ;) a swoja droga imho dużo więcej już nie urośniesz :mrgreen:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

myślałem o łopatce bo chodzę do szkoły w której mnie za tatto skasują najlepiej było by w jakimś mniej widocznym miejscu propozycje?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

MAĆKO pisze:Mam pytanie typowo merytoryczne:P kiedy najlepiej zrobić sobie tatuaż generalnie chodzi o wiek? (mam 17) Nie jestem pewien czy mi się nie rozjedzie itp...
w tym przypadku wiek nie ma znaczenia - po prostu nie zmieniaj za bardzo, a przede wszystkim za szybko gabarytow. no i watpie, zeby zrobili Ci gdzies dziare, jesli nie jestes pelnoletni. chyba, ze przyjdziesz z mama ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

pełnoletność to kwesta kilku miechów. Ogólnie zastanawiam się czy będe miał z tym problemy...

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Ogólnie zastanawiam się czy będe miał z tym problemy...
w Polsce jeszcze przez kilka/nascie ;) lat pewnei tak ale .... olac ich :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Z dziara mialem dobra akcje. Staremu nie powiedzialem, bo w sumie jakos nie mialem kiedy. Kiedys poszlismy razem na basen, on mnie widzi, podchodzi, podrapal to i sie pyta: "to sie zmywa?" Beka na maxa.

W stanach obliczono ze 90% spoleczenstwa w wieku 20+ ma jakas ozdobe.

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Hehehe mi nie o takie problemy chodzi:) Z rodzicami mam looz bardziej zastanawia mnie fakt czy w pewnym wieku tatuaż nie oszpeci mnie:) Dlatego teraz pytam gdzie najlepiej zrobić żeby efekt był długotrwały:)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

MAĆKO pisze:pełnoletność to kwesta kilku miechów. Ogólnie zastanawiam się czy będe miał z tym problemy...
mysle, ze mimo wszystko coraz mniej... choc faktycznie zalezy to od konkretnych przypadkow.
moja zona nie ukrywa dziary na nodze, a jest ekspertem podatkowym w banku. problemow nigdy nie miala - czasem tylko ludzie pytaja, czy to dziara czy wzorek na rajstopach :mrgreen:
u mnie przy t-shircie nic nie wystaja - ale ja wspolpracuje z klientami, czesto musze znalezc nowych, wiec widoczna dziara - niestety - moglaby miec wplyw na ew. decyzje dot. wspolpracy. choc w moim przypadku, jesli zrobie przedramiona, bede po prostu zakladal dlugi rekaw - poza polowkami zaopatrzyli nas tez w koszule :wink:
MAĆKO pisze:czy w pewnym wieku tatuaż nie oszpeci mnie:) Dlatego teraz pytam gdzie najlepiej zrobić żeby efekt był długotrwały:)
bardziej moze oszpecic Cie gowniany wzor wykonany przez gownianego tatuatora za gowniane pieniadze. jak juz wspomnialem wczesniej - jesli gwaltownie nie przytyjesz (lub przypakujesz ;)), dziarom nic sie nie stanie.
moja zona ma podbrzusze, a zamierza jeszcze rodzic - bardziej sie nie rozciagniesz :wink:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Właśnie z tatuażami to róznie bywa, osobiście jestem zwolennikiem robienia przedramion czy też całych "sleevów" ale niestety jeżeli w przyszłosci sie bedzie pracowało na stanowisku w którym ma się do czynienia bezpośrednio z klientem to pracodawca moze robić problemy bo jednak u nas tatuaże jeszcze raczkują aczkolwiek jest milion razy lepiej niz np 5 lat temu jeżeli chodzi o akceptacje ich przez szeroko pojęte społeczeństwo. Jak dla mnie to ramiona, łydki, łopatki, to miejsca w których nis sie dziarce stac nie powinno. Pozdro

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

http://www.orangeinks.com/wp-content/up ... tattoo.jpg
Ile by kosztowało coś w tym stylu tylko że mniejsze, po stronie serca i w środku zamiast spider skin głowy 2 psów(jamników) wszystko czarno białe (albo kolorowe zależy ile by to kosztowało)... i gdzie to mogę zrobić?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

MAĆKO pisze:http://www.orangeinks.com/wp-content/up ... tattoo.jpg
Ile by kosztowało coś w tym stylu tylko że mniejsze, po stronie serca i w środku zamiast spider skin głowy 2 psów(jamników) wszystko czarno białe (albo kolorowe zależy ile by to kosztowało)... i gdzie to mogę zrobić?
800-1000 jak mniemam. a jakie miasto Cie interesuje?

BTW strasznie popularna ta dziara sie zrobila :mrgreen:

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Najbardziej Bielsko Biała ale Kraków też może być. Heh na prawde jest aż tak popularna?(myślę że moje jamniczki zmienią ją na mega unikalną:))

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

MAĆKO pisze:Najbardziej Bielsko Biała ale Kraków też może być.
Krakow przejrzyj sobie tutaj:
http://www.goldenline.pl/forum/tatuaz/540740
MAĆKO pisze:Heh na prawde jest aż tak popularna?(myślę że moje jamniczki zmienią ją na mega unikalną:))
nie tyle spiderman, co te rozdarcia - sam z tego korzystalem, bo jest zajebiste :mrgreen:

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Cholera nigdy nie chciałem mieć tatuażu, ale jak czytam ten temat to sobie myślę jaki by mi pasował :mrgreen:
Spadam stąd =P~

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

A co powiecie na temat studia KULT w Krakowie? Może polecacie jakieś inne?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

MAĆKO pisze:A co powiecie na temat studia KULT w Krakowie? Może polecacie jakieś inne?
przejrzales to co Ci wyslalem?

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

spoko studio :)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

@Szaman
tak patrzyłem na to forum co mi posłałeś własnie tam wypatrzyłem Kult nic innego tam tak naprawdę nie promują:) Nie wiem jednak czy jest to słuszny kierunek?

ODPOWIEDZ