jestem jeszcze w trakcie jego tworzenia (zostaly mi tylko w sumie do zrobienia magie wiec dlugo to raczej trwac nei bedzie ) ale juz wrzucam plik zebyscie mi pomogli znalezc jakies bugi zebym je mogl szybko usunac
http://rapidshare.com/files/196820555/BP.rar
Beast of Chaos BP datafile
Moderator: Dibo
Cloven hooves działanie
koszt Skull of Katam,Rune of true Beast
Beast herd Czempio jest liczony jako 6 gor(nie da się zrobić herdu 5/5 z czempionem jest 6/5 z czempionem
To samo w bestigorach oraz marki i magiczny sztandar dla nich
To samo dla czempiona ogrow
Marki na czariotach oraz Tuskgor charge i chariot
Czempio dla centigorów
arkany dla beatlorda(MoT) Great Shamana, Doombula(MoT),Wargora(MoT)
Gigant Fall over, move over obstacles, Stubborn, Giant attacks
Spawny całe do poprawki brak marków (zaznaczam że 2 w tym samym raże mogą mieć rużne marki)
Szagot brak opcji z lordem co za tym idzie marków i pewnie arkanów dla niego, unit str 6
To wszystko co narazie zauważyłem.
Dzięki za włożony trud bo mnie to zaczynało denerwować(a sam nigdy nie edytowałem plików).
koszt Skull of Katam,Rune of true Beast
Beast herd Czempio jest liczony jako 6 gor(nie da się zrobić herdu 5/5 z czempionem jest 6/5 z czempionem
To samo w bestigorach oraz marki i magiczny sztandar dla nich
To samo dla czempiona ogrow
Marki na czariotach oraz Tuskgor charge i chariot
Czempio dla centigorów
arkany dla beatlorda(MoT) Great Shamana, Doombula(MoT),Wargora(MoT)
Gigant Fall over, move over obstacles, Stubborn, Giant attacks
Spawny całe do poprawki brak marków (zaznaczam że 2 w tym samym raże mogą mieć rużne marki)
Szagot brak opcji z lordem co za tym idzie marków i pewnie arkanów dla niego, unit str 6
To wszystko co narazie zauważyłem.
Dzięki za włożony trud bo mnie to zaczynało denerwować(a sam nigdy nie edytowałem plików).
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
ehh... niestety niemoge otwożyć bo niemam rar ani zip'a
ale z tego co Klops napisał zmieni się na lepsze, mam nadzieje że wszystkie bestigory bendą mogły mieć marka a już niewspominam o herdach herd khorna mile widzany hehe...
dzienki Shino że się tym zajełeś
ale z tego co Klops napisał zmieni się na lepsze, mam nadzieje że wszystkie bestigory bendą mogły mieć marka a już niewspominam o herdach herd khorna mile widzany hehe...
dzienki Shino że się tym zajełeś