ELFICKI BAZAR
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: ELFICKI BAZAR
Dobra przeżyje zainwestowalem w Księcia i chorążego
(Powoli zaczynam zbierac też HE)
No cuż mimo wszystko szkoda
Ma ktoś może 2 białe lwy(chodzi o zwierzęta) z rydwanu?? (jeśli sklejał rydwan z Tiranoc)
Prosił bym też o 2 podstawki kawaleryjskie(zapomniałem dokladnych wymiarów)
Jeśli ktos chce troche zarobic pisać!! (z góry mówie iż nie dam wiecej niz 30 zł w tym przesyłka)
(Powoli zaczynam zbierac też HE)
No cuż mimo wszystko szkoda
Ma ktoś może 2 białe lwy(chodzi o zwierzęta) z rydwanu?? (jeśli sklejał rydwan z Tiranoc)
Prosił bym też o 2 podstawki kawaleryjskie(zapomniałem dokladnych wymiarów)
Jeśli ktos chce troche zarobic pisać!! (z góry mówie iż nie dam wiecej niz 30 zł w tym przesyłka)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Mam na zbyciu mały Rolebook w wersji angielskiej. Stan bdb (rok przeleżał w szafie).
W zamian chętnie przygarnę:
- Korhila, albo
- Caradryana, albo
- FCG do White Lions, albo
- FCG do Phoenix Guards
Najlepiej niepowalowanie nóweczki
Czekam na pm.
W zamian chętnie przygarnę:
- Korhila, albo
- Caradryana, albo
- FCG do White Lions, albo
- FCG do Phoenix Guards
Najlepiej niepowalowanie nóweczki
Czekam na pm.
Witam mam do zaoferowania Armie High Elves na 1600pkt.Armia zawiera:32 Włóczników,16 Łuczników,balista,8 Srebrnych hełmów,6 Mistrzów miecza,4 Białych lwów,1 Mag pieszo,1 Mag konno +KODEKS(PL).
5 Figurek jest pomalowanych profesjonalnie,3 w połowie i 3 podstawowo.Kodeks jest świeżo kupiony w b. dobrym stanie.żadna figurka nie uległa uszkodzeniu.
5 Figurek jest pomalowanych profesjonalnie,3 w połowie i 3 podstawowo.Kodeks jest świeżo kupiony w b. dobrym stanie.żadna figurka nie uległa uszkodzeniu.
Forza Milan !!!
Witam.
Chciałbym prosić graczy elfickich o pomoc, Tylko Wy będziecie umieli mi pomóc
Potrzebuje trochę bitsów z nowego plastikowego smoka. Są mi bardzo potrzebne do konwersji. Jeśli komuś leżą odłogiem części które potrzebuję to proszę o kontakt. Chętnie je odkupię i ułatwi mi to kompletowanie części
Potrzebuje głowy smoka(są zawsze dwie w boksie więc jedna powinna zostać) i do tego małego smoczka. Zdjęcia umieszczam poniżej
Moje gg:4253001
mail: arbaal-17@o2.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
Chciałbym prosić graczy elfickich o pomoc, Tylko Wy będziecie umieli mi pomóc
Potrzebuje trochę bitsów z nowego plastikowego smoka. Są mi bardzo potrzebne do konwersji. Jeśli komuś leżą odłogiem części które potrzebuję to proszę o kontakt. Chętnie je odkupię i ułatwi mi to kompletowanie części
Potrzebuje głowy smoka(są zawsze dwie w boksie więc jedna powinna zostać) i do tego małego smoczka. Zdjęcia umieszczam poniżej
Moje gg:4253001
mail: arbaal-17@o2.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
kupie 1 RBT z obsługą - z 5 ed.!!
na pewno komuś gdzieś się te stare, brzydkie figsy walają po domu i z chęcią sprzeda jednego
na pewno komuś gdzieś się te stare, brzydkie figsy walają po domu i z chęcią sprzeda jednego
Witam,
mala aktualizacja
ciagle mam na sprzedaz:
10 silver helmsow fcg pomalowanie
hero bsb konny plastikowy
5 swordmasterow w foli FCG
2 bolce bez obslugi metalowe 6ed
mag konny
army book 7ed eng
army book 6ed eng
Defenders of ulthuan-ksiazka black libary
miarka+kostki
5 dragon princow FCG 6ed jezdzcy czesciowo konwertowani 3 pomalowanych podstawowymi kolorami
mala aktualizacja
ciagle mam na sprzedaz:
10 silver helmsow fcg pomalowanie
hero bsb konny plastikowy
5 swordmasterow w foli FCG
2 bolce bez obslugi metalowe 6ed
mag konny
army book 7ed eng
army book 6ed eng
Defenders of ulthuan-ksiazka black libary
miarka+kostki
5 dragon princow FCG 6ed jezdzcy czesciowo konwertowani 3 pomalowanych podstawowymi kolorami
kupie: 1 RBT z 5 edycji oraz 1 SM
a chcesz bolca od DE z V edycji? SM też bym mial, ale to wszystko raczej za inne figsy. Chyba, trzeba będzie sobie sprawić jakichś dodatkowych DP
a jak wygląda ten DE z V edycji..Kosa pisze:a chcesz bolca od DE z V edycji? SM też bym mial, ale to wszystko raczej za inne figsy. Chyba, trzeba będzie sobie sprawić jakichś dodatkowych DP
no i jakie figurki na wymianę by Cię interesowały.. DP nie oddam.. mam tylko 12
http://www.allegro.pl/item650935852_rep ... ml#gallery
tak, tylko mój jest nie pomalwowany.
no a ja mam 13 DP, potrzebuje chyba więcej.
A co mozesz zaoferować?
Bo w sumie opróćz DP mnie nic nie interesuje tak bardzo, ale ten bolec mi tak stoi i nic nie robi, a więc mogę się go pozbyć. No chyba, ze w ostateczności kasa.
Chętnie bym przygarnąl coś od VC, ewentualnie jakieś bitsy.
Oczywisćie jeśli ten bolec Ci odpowiada.
tak, tylko mój jest nie pomalwowany.
no a ja mam 13 DP, potrzebuje chyba więcej.
A co mozesz zaoferować?
Bo w sumie opróćz DP mnie nic nie interesuje tak bardzo, ale ten bolec mi tak stoi i nic nie robi, a więc mogę się go pozbyć. No chyba, ze w ostateczności kasa.
Chętnie bym przygarnąl coś od VC, ewentualnie jakieś bitsy.
Oczywisćie jeśli ten bolec Ci odpowiada.
bolec moze być.. widać klimat 5 edycji
no i niestety chyba nie będę miał Ci co zaoferować.. DP potrzebuje..
a VC kupiłem właśnie armię na 1300 pkt.. i raczej jest w niej wszytko co potrzebuje.
chyba zostanie kasa.. moze sie dogadamy
no i niestety chyba nie będę miał Ci co zaoferować.. DP potrzebuje..
a VC kupiłem właśnie armię na 1300 pkt.. i raczej jest w niej wszytko co potrzebuje.
chyba zostanie kasa.. moze sie dogadamy
i jakiś bitsów nie masz po prostu?
Lion Chariota? :> oczywiście w tym przypadku coś dorzucam z figsów bądz kase.
Jak nie to kasa zawsze zostaje
Lion Chariota? :> oczywiście w tym przypadku coś dorzucam z figsów bądz kase.
Jak nie to kasa zawsze zostaje