Wakacje w wawie
Wakacje w wawie
Mogę grać całe wakacje, no może czasami mi coś wypadnie. Gram DE na punkty 2250+ będą raczej proxy. Najlepiej w SŚ lub z cytadeli.
pozdro
pozdro
- dziekanotr
- Wodzirej
jesli w Cytadeli to bardzo chetnie gram WE/TK/no i do wakacji Demonami jak cos to zagadaj na priv to ustawimy sie jakos, pozdro
Ja też całe wakacje praktycznie siedzie w domu, więc jakby co wal na pm...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
ja też się podłączę
gram imperium (proksuje parę maszynek, armia w malowaniu ale sklejona ) preferowane 2250, SŚ dzień w zasadzie dowolny (i godzina też) tylko proszę o PM dzień wcześniej (mieszkam poza wawą)
gram imperium (proksuje parę maszynek, armia w malowaniu ale sklejona ) preferowane 2250, SŚ dzień w zasadzie dowolny (i godzina też) tylko proszę o PM dzień wcześniej (mieszkam poza wawą)
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
- dziekanotr
- Wodzirej
moze nawet uda nam sie mini turniej zorganizowac w Cytadeli? hehe;p
- dziekanotr
- Wodzirej
w Cytadeli jest malo miejsca? O.o zawsze mozna stoly na dwor wyciagnac
- dziekanotr
- Wodzirej
spoko, wszystkim chetnym proponuje piatek o 12 w SŚ mini turniej na 1500 pkt, co Wy na to? max 6 osob, jak 8 to raczej w Cytadeli proponuje gadalem z Pitagorasem i jest chetny
- dziekanotr
- Wodzirej
kto chetny zapraszam do mnie na priv tam obgadamy szczegoly
- dziekanotr
- Wodzirej
bardzo chetnie tylko niewiem czy sie wyrobimy;/ sklep jest od 12, cytadela od 11 ,ja to moge zorganizowac, to nic takiego
- dziekanotr
- Wodzirej
siemasz jak grasz armia? wsiadasz w jakiekolwiek metro i jedziesz na wilanowska albo na ursynow, wtedy wyjde po CIebie i mozemy zagrac;) pozdrawiam
najblizszy na bemowie... pozniej jest dopiero fif lub sśIvo pisze: i nie wiem czy niedaleko od Bielan jest jakiś sklep.
fif masz dojazd z broniewskiego tramwajem (19) lub z piasek 122 autobusem
sś dojezdzasz do metra słodowiec/stare bielany/wolumen i dalej az na wilanowska