Woodstock '09
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Woodstock '09
Siema, kto się w tym roku wybiera? Jako, że mieszkam 10 klocków od Kostrzyna, to każdy może do mnie śmiało uderzać na nocleg bądź after party
Pozdro Pamelson
Pozdro Pamelson
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja się wybieram jeżdżę od trzech lat na wooda i zawsze się dobrze bawię. Wszystkim polecam.
jeśli chodzi ci o stan pola namiotowego po Woodstocku to faktycznie "syf", ale jeśli chodzi ci o samą imprezę to zakladam że nigdy nie byleś i piszesz o czymś o czym nie masz pojęciaMorrok pisze:a nie na ten syf :p
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Na wackenie nie bylem, ale kiedyś muszę się wybrać. Na razie za duży koszt jak dla mnie, no i jest malo czasu do zasatanawiania się; w tym roku wszystkie bilety zostaly wykupione w jakiś tydzień
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dibo pisze:Brutal assault - oj za bardzo mrok i darcie ryja jak dla mnie nie jestem aż takim szatanem . Masters of Rock jest bardzo ffpyte . Co do Woodstocku to oczywiśćie będe :]
jak wymiekasz to przybądź na Blind Guardian 9 września do Płocka. Polecam
ja chyba tez będe, ale jak już coś to na całośc. W sumie to jazda pociągiem jest najlepsza, szczególnie, że to ponad 10 gdz niezłej imprezy sam woodstock potem już wymięka
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dokladnie! szkoda tylko że z powrotem jest w pociągach straszna zamulaKosa pisze:W sumie to jazda pociągiem jest najlepsza, szczególnie, że to ponad 10 gdz niezłej imprezy
tak, chociaż przez pierwsze 3/4 gdz. powrót wyglaąda prawie jak przyjazd, a potem to jedzie stado zombi niezdolne do niczego
Rok temu mój znajomy podsumował cala imprezę słowami: "Ten cały Woodstock to impreza dla biedaków. Ale za rok i tak jadę."
Z roku na rok jest coraz porządniej, ostatnio je...o tylko w alei tojtojow
Z roku na rok jest coraz porządniej, ostatnio je...o tylko w alei tojtojow
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Bylem wczoraj zobaczyć jak tam postępy; duża scena prawie gotowa, mała jeszcze nie rozstawiona, wanny stoją, garnek na zupę przyjechał, lasy i wzgórza okupowane przez jakieś 200 namiotów. Ogółem czuć już klimat ale jeszcze widać trawę
Ja tam bede od czwartku rano ... a co z powrotem to sie jeszcze zobaczy Większość imprezy przesiedze pewnie na ASP (zobaczymy co nam Wałesa powie ) i pod sceną folkową . Nie wiecie co to sie porobiło że juz nie Tyskie a Lech nas będzie poił ?
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
pierd**le Lecha, nie jade